EXCLUSIV  Horoscop 8 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Schimbări bruște pentru o zodie. Planuri date peste cap

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi, avem Eclipsa de Lună/Luna Plină în semnul Taurului. Eclipsa de Lună/Luna Plină este un moment potrivit pentru o ruptură sau renunțare. Pentru că evenimentul se va petrece pe axa Taur-Scorpion, ne vom confrunta cu nevoia de a ne separa de atașamentele toxice, bolnăvicioase, care ne țin în postura de victimă. Sau măcar pentru a ne da seama care sunt acestea. Cei care se știu cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor avea o zi mult mai intensă. 

Luna noiembrie se dorește a fi una a tensiunilor, a frustrărilor, dar și a renașterilor. Fără doar și poate, evenimentul cel mai important este Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur de pe 8 noiembrie. Cum Luna va fi în conjuncție cu Uranus, este clar că vom fi luați de evenimente, atât pe plan mondial, dar și la nivel individual, scrie astrosens.ro.

Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor și apropierea lui Jupiter de Neptun în Pești vor pune și ele gaz pe foc. Pentru că vom resimți confuzia prin toți porii. Dar Luna Nouă de pe data de 24 noiembrie poate veni cu un suflu mai optimist, chiar dacă unul superficial. 

BERBEC

Îţi dispar nişte bani şi îţi apar nişte bani. Trebuie să înveţi lecţia echilibrului între banii tăi şi bani celorlalţi. Gândeşte-te cum stai din punct de vedere financiar. Ai multe planuri, dar de unde bani?

TAUR

Multe emoţii, multă frică, frustrare, furie peste furie. Veţi fi scuturaţi bine, pentru că voi nu schimbaţi lucrurile. Aveţi grijă, astăzi, la instabilitate.

GEMENI

Legătura voastră cu lumea nevăzută... Intuiţie foarte puternică, astăzi, mai ales legată de colegi, de sănătate. Rupeţi-vă din lumea asta agitată şi staţi cu voi!

RAC

Schimbări de planuri brusc, fluctuaţii. Discuţiile cu copiii nu sunt printre cele mai plăcute, astăzi.

LEU

Unii dintre voi vor avea parte de evenimente urâte la locul de muncă. Frica de a pierde este îngrozitoare pentru voi, în această perioadă.

FECIOARĂ 

Astăzi, dacă vă supără cineva, să îl ferească sfinţii! Grijă la cuvinte, dar este o zi foarte bună să veniţi cu soluţii la care alţii nu se gândesc. Oamenii vă ascultă!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Citește și:

Horoscop final 2022. Schimbări neașteptate pentru toate zodiile

Horoscop final 2022 Berbec

Chiar dacă ai făcut pași importanți până acum, să știi că până la final de an nu vei mai vedea și alte rezultate concrete. Marte, guvernatorul tău, este retrograd în casa a treia și vrea să îți arate că ai nevoie și de alte perspective. Nu trebuie să îți pui toate ouăle în același coș! Nu neglija sănătate! 

Horoscop final 2022 Taur

Treci prin multe schimbări în sfera financiară. Retrogradarea lui Marte se petrece în casa banilor. Vei avea parte și de oportunități, dar și de cheltuieli. Saturn își menține tranzitul în mers direct în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Frustrarea face parte din viață. În plus, relația cu oamenii cei mai importanți va fi destul de rigidă.

Horoscop final 2022 Gemeni

Marte se joacă de-a retrogradarea în semnul tău. Spun asta pentru că va face și un careu cu Neptun, ceea ce înseamnă că te vei plimba acompaniat de o ceață groasă până la final de an. Cu Jupiter întors în casa carierei, orice veste proastă este o mare oportunitate. Dacă nu schimbi locul de muncă, mai bine schimbă-ți atitudinea față de actualul! Marte produce destule suișuri și coborâșuri în viața personală. Prietenii vor fi de bază. Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel