EXCLUSIV  Horoscop 8-14 iulie, moment perfect pentru o ZODIE să acționeze. Ce descoperă pe internet

Horoscop iulie 2019
Descriere foto: Horoscop iulie 2019

Pentru o zodie, se întâmplă câteva schimbări importante în perioada 8 - 14 iulie, fiind momentul potrivit să acționeze, dacă vrea să obțină ceva. 

Dintr-o dată nu vă mai place ce se întâmplă acasă, ce aveți prin casă, lucruri, obiecte. Nemulțumirea acolo este. Pornirea va fi să căutați, să intrați pe internet, să vă interesați, să fiți curioși ce ați putea găsi, îmbunătăți, poate că vreți să dași bani rudelor, prietenilor sau poate că voi așteptați ceva resurse. Nu va fi ușor, vor fi discuții, chestii neașteptate în zona aceasta.

V-aș mai recomanda eu vouă, Uranus fiind în continuare în Taur și făcând careu cu Marte și Mercur, poate că este un moment foarte bun, dacă nu ați făcut-o, să vă afirmați independența față de persoanele dragi, atât față de părinți, de rude, de casă, de familia voastră pe care v-ați făcut-o în timpul vieții. Nevoia de a vă afirma libertatea, de a nu mai depinde de ei sau ei să nu mai depindă de voi. Zilele acestea sunt potrivite, mai ales că Mercur retrogradează printr-o conjuncție cu Marte și asta vă poate face mult mai vocali.

În cazul în care vi se cer bani sau trebuie să faceți un proiect în casă, această perioadă vă ajută să negociați altfel, să puneți pe hârtie ce e bine și ce nu e bine și să gândiți puțin diferit față de acum. Acestea sunt previziunile pentru zodia Taur, prezentate de astrologul Dc News, Daniela Simulescu. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24