Horoscop 8-14 ianuarie 2024/Taur. Daniela Simulescu: Jupiter este în semnul vostru

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Daniela Simulescu a oferit detalii noi în această săptămână despre zodia Taur.

"Jupiter este în semnul vostru, nu mai este retrograd până pe 26 mai, e minunat, în drum direct vă sprijină și vă ajută.

Marte este în Casa a-9a și face trigonul cu Jupiter. Vreau să vă gândiți la următoarea situație pentru întregul an, ce puteți învăța nou? Poate unii mergeți la școala, facultate sau alte forme, important este să învățați ceva. Cei care nu sunteți la școală gândiți-vă ce ați putea acumula.

Aveți nevoie de noi cunoștințe, aveți nevoie poate de o reconversie și poate citiți mai mult, poate vă documentați mai mult. Nu mai credeți tot ce vedeți pe rețelele sociale, citiți, exersați, înscrieți-vă la un curs, dar atenție, trebuie să aibă o componentă practică, nu doar o componentă spirituală sau dezvoltare personală.

Sfatul meu este să vă păstrați pragmatismul. Găsiți ceva din care să învățați lucruri utile zi de zi, pentru că o să evoluați enorm anul acesta. Jupiter este în semnul vostru și zice să înveți ceva, dar dacă nu înveți nimic pe tranzitul lui trece și-ți zice și pa. Jupiter stă în semnul vostru până în mai, iar după intră în Casa a-2a a banilor, iar pentru cei care ați învățat lucruri bune până atunci, jupiter vă poate aduce alte roade.

Folosiți evenimentele săptămânii ce urmează să învățați, să călătoriți, aveți nevoie de o expansiune a minții", a spus Daniela Simulescu, la DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel