Horoscop 8-14 ianuarie 2024. Gemeni, Rac și Leu. Momente de singurătate pentru o zodie

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Daniela Simulescu a vorbit despre cele mai importante previziuni ale celor trei zodii.
 

Gemeni

Începutul săptămânii este destul de haotic pentru voi, pentru că Mercur, guvernatorul vostru, face un careu cu Neptun, nici voi nu știți încotro s-o luați, cumva nici partenerul nu e sigur pentru că Mercur e în Casa a-7a și vă dați cu stângul în dreptul, apelați la tot felul de soluții ciudate. Alegeți calea cea mai ușoară, dar care nu vă ajută cu nimic, nu alergați după cai verzi pe pereți zilele acestea, vă faceți foarte mult rău. Luna nouă se petrece în Casa a-8a, unde de altfel se află și Marte. Vă recomand să vă rezolvați problemele financiare

Rac

Pentru cei singuri să știți că o să fie o perioadă destul de apăsătoare pentru că își vor resimți singurătatea la un nivel ridicat. Acum, știți cum este, ami sunt aceste senzații, însă voi o să vă și victimizați, o să aveți tendința să vă uitați la filme, să ascultați melodii, să plângeți, să vă imaginați. Pentru cei singuri, recomandarea astrelor este să nu vă puneți cenușă în cap și să acceptați și aceste momente, iar dacă apare cineva văr ecomand să nu vă grăbiți, să nu faceți această prostie.

Leu

Astrele vorbesc despre stilul de viață. Luna nouă este în Casa a-6a, Marte este acolo, Pluto mai stă și el puțin, e clar că apare plictiseala, apare blazarea și apare lehamita, lenea, e momentul acela în care orice ați face nu vă mai convine nimic. Mai există varianta să ajungeți în punctul pe care vi l-ați dorit, iar atunci nu aveți bucuria aia pe care ați așteptat-o. Vă invit să fiți mai conștienți cum arată o zi din viața voastră, de obiectivele voastre, de nivelul de muncă, de efortul pe care îl depuneți, de resursele pe care le consumați și să faceți în așa fel încât să mai aduceți noutate în rutina voastră.

Emisiunea integrală AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel