Horoscop 8-14 ianuarie 2024. Daniela Simulescu, despre Berbec: Primiți oportunități

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Daniela Simulescu a oferit previziuni despre zodia Berbec în horoscop 8-14 ianuarie 2024.

"Din punctul de vedere al teoriei astrologice, Marte, guvernatorul vostru, este în aspect bun cu Jupiter, ceea ce înseamnă că primiți oportunități, șanse, mai ales pe plan profesional și financiar. Asta presupune ca voi să vă dedicați mai mult timp acolo și să lăsați alte chestiuni superficiale, poate vorbiți cu prietenii și le explicați că acum la început de an aveți foarte multe proiecte și nu vă puteți vedea.

Dacă sunteți la pensie, trebuie să vă ocupați, să plătiți taxele, impozitele, să vă faceți planificări, să sunați la doctor că poate vă faceți analizele. Deci este o săptămână în care trebuie să munciți, să fiți serioși, să nu amânați nimic, să nu anulați nimic. Trebuie să nu ratați șansele, nu trebuie să faceți toate lucrurile perfect zilele astea, dar să nu ratați șansele, să primiți tot ce oferă.

Luna nouă se întâmplă în Casa a 10-a a carierei pentru cei care vor o schimbare în 2024, chiar vă recomand să vă puneți obiective, să nu așteptați să facă asta altcineva pentru voi. Discuțiile cu șefii, unele vă pot convenii, unele nu, cert este că trebuie să fiți cât mai deschiși să să spuneți unde puteți și unde nu. Deci curaj, ambiție și mai multă deschidere", a spus Daniela Simulescu, la DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel