EXCLUSIV  Horoscop 7 - 13 iunie 2021. Daniela Simulescu, previziuni pentru zodii

Facebook - Daniela Simulescu
Facebook - Daniela Simulescu

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, prezintă, la DCNewsTV, horoscopul săptămânii 7 - 13 iunie 2021, pentru fiecare zodie.

Află ce ți-au pregătit astrele în săptămâna următoare de la astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Emisiunea despre horoscopul săptămânal va fi difuzată, ca de obicei, pe DCNews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV, duminică, începând cu ora 12:00. 

Rămâneți alături de noi!

Berbec

Eclipsa de Soare în Luna nouă se petrece la voi în casa a III-a. Veți avea parte de comunicare, drumuri, gândire, poate vă apucați de un studiu nou sau o să învățați ceva diferit.

Taur

E o săptămână foarte importantă profesional, să știți. Luna nouă se petrece în casa a II-a a banilor, la voi este aspectul principal, știm asta. 

Gemeni

Eclipsa aceasta, care se petrece pe 10 iunie în semnul vostru, luna nouă în Gemeni, știți ce își dorește? Să vă gândiți în viața voastră ce este la stadiul de proiect și ce este la stadiul de ce fac cu adevărat.

Rac

Luna nouă se petrece în casa a XII-a. Multă neliniște! S-ar putea să reîncepeți niște activități și să dureze până vă reintrați în ritm. S-ar putea să vă vedeți cu oameni pe care nu i-ați mai văzut de foarte mult timp. 

Leu

Intră Marte în semnul vostru. Ce pot să vă spun mai mult de atât? Marte! Energia, acțiunea, motivația, pasiunea, intensitatea intră în semnul vostru. Cu toate astea veți fi regii lumii. 

Fecioară

Luna nouă se petrece în casa a X-a a carierei. V-aș recomanda săptămâna aceasta, de altfel, ăla să fie focusul. În general oamenii cu soarele în Fecioară au o aplecare către tot ce înseamnă muncă și hărnicie. 

Balanță

E o săptămână foarte importantă din punct de vedere profesional, Marte intră în casa a X-a. Se mai duc din frustrările simțite. 

Scorpion

Marte intră în casa a X-a, Marte, guvernatorul vostru. De săptămâna aceasta nu le mai merge celor din jurul vostru. Dacă până acum ați tăcut și ați înghițit, cu Marte aici vreți să faceți pe șefii. 

Săgetător

Eclipsa lună nouă se petrece pe casa a VII-a. Dacă începeți o relație aș vrea să verificați mai bine persoana respectivă. Este Mercur retrograd și cu luna nouă vreți ceva diferit și dacă sunteți într-o relație, săptămâna aceasta vreți să discutați mai mult.

Capricorn

Luna nouă se petrece în casa a VI-a, lângă Mercur retrograd. La ce v-aș ruga să fiți atenți în primul rând. Dacă mâine dimineață vă faceți un plan pentru săptămâna ce urmează puneți-vă un disclaimer, că întotdeauna pot apărea schimbări. 

Vărsător

Luna nouă în casa a V-a, lângă Mercur retrograd. Păi de n-o să vă gândiți voi la foști parteneri, păi de n-o să vă gândiți voi cum erați în adolescență, în tinerețe, cum vă petreceați. Dar în loc să vă gândiți la astea, nu mai bine vă distrați?

Pești

Ce să vă spun, că îl aveți pe Jupiter în semnul vostru. Orice s-ar întâmpla, lucrurile merg. Undeva apare un îngeraș păzitor și problemele se rezolvă într-un fel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel