EXCLUSIV  Horoscop 5 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Va trebui să învățați să trăiți cu aceste situații

Sursă foto: Pexels (Vera Arsic)
Sursă foto: Pexels (Vera Arsic)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Marte iese din casa a șaptea, nu mai strică relațiile și parteneriatele pe care le aveți, dar strică puțin partea financiară și relațiile voastre cu instituțiile financiare. Apoi putem vorbi de faptul că Mercur intră în casa a zecea. V-aș recomanda să vă duceți și să vorbiți cu șefii voștri dacă nu vă convine ceva.

Horoscop SCORPION

Marte intră în casa a șaptea și orice ciondăneală cu partenerul e menită să vă ajute, orice criză în relație e, de fapt, o mare oportunitate. Doar că trebuie să aveți răbdare până la finalul lui august, când Marte va ieși de acolo.

Horoscop SĂGETĂTOR

Marte intră în casa a șasea, Mercur iese din casa a șaptea. Munca și respectul vostru pentru muncă - cel pe care îl aveți față de muncă sau cel pe care îl cereți la locul de muncă, devine o tematică importantă la voi în perioada următoare. 

Horoscop CAPRICORN

Marte intră în casa a cincea și este de bine. Vă vine și vouă cheful de distracție și poate chiar aveți mai multă predilecție pentru zona asta. Mercur se duce în casa a șaptea, așa că nu vă faceți planuri și nu treceți la acțiune până nu vă consultați și partenerul. Aveți nevoie să vă consultați cu persoana iubită.

Horoscop VĂRSĂTOR

Marte intră în casa a patra și să știți că vă activează. Aduce multe ipostaze exterioare furioase, poate în familie, poate la serviciu, pentru că Marte face opoziție cu casa a zecea, poate cu partenerul. Voi trebuie să navigați printre aceste situații și trebuie să învățați să trăiți cu ele, nu aveți ce să faceți.

Horoscop PEȘTI

Trebuie să știți un lucru: cu Pallas în casa a patra ați face bine să vă implicați în problemele familiei și să discutați cu oamenii dragi și să vedeți ce se întâmplă acolo. Nu fugiți, nu abandonați, rămâneți acolo și pas cu pas vorbiți, cu Pallas în casa a patra e nevoie să vorbiți. Marte a ieșit din casa a doua, n-o să mai cheltuiți aiurea din perspectiva mea și o să faceți să vă gândiți și cum să investiți banii, iar intrarea lui Mercur în Rac pentru cei care au copii, e nemaipomenit acest tranzit.

Rezumatul săptămânii 4 - 10 iulie

”Pe 5 iulie, avem trei evenimente majore astrologice. 

Marte își începe tranzitul în semnul Taurului, unde va sta până pe 20 august. Va începe un “război“ al resurselor. Acțiunile principale vor fi direcționate către siguranța financiară și cea energetică. Și cum Marte se va întâlni cu Uranus și axa Nodurilor Lunare, cu siguranță vom avea parte de unele vești surprinzătoare, dar și de instabilitate. Vom adopta viteza melcului, pentru că semnul Taurului este pragmatic și are propriul ritm. 

Mercur intră în Rac până pe 19 iulie. Memoria ne va funcționa bine, vom avea acces mult mai ușor la amintiri și vom avea grijă la cum ne formulăm ideile. Când planeta comunicării tranzitează semnul emoțiilor, vrem să nu jignim, supărăm sau îngrijorăm oamenii din jur. Totuși, acest tranzit este recunoscut pentru victimizare. 

Pallas intră în Gemeni până pe 6 septembrie. Acest asteroid o reprezintă pe Pallas Athena, zeița războiului, fiica lui Jupiter și sora lui Marte. Dacă Marte este cel care stă în ofensivă, Pallas este cea care stă în defensivă. Cu alte cuvinte, se ocupă cu strategiile, cu partea intelectuală a unei confrunări. Tranzitul prin Gemeni ne obligă să avem mai multe scenarii pregătite sau ne va da de gândit că putem să apelăm la o reconversie profesională oricând. Informațiile și cuvintele vor fi armele noastre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel