EXCLUSIV  Horoscop 5 ianuarie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu stă bine cu banii. Mare atenție la cheltuieli!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Intrarea lui Marte în Capricorn poate fi benefică pentru fiecare dintre noi, pentru că este genul acela de tranzit care ne împinge de la spate, ne face să vrem mai mult. Și, acum, la început de an, chiar avem nevoie de ambiție și curaj și de furie, pentru că poate fi transformată într-un combustibil prețios pentru noi. 

BALANȚĂ

Voi chiar aveţi  nevoie de o strategie financiară. Nu puteţi să vă bucuraţi, astăzi, atât de mult de ce s-a întâmplat în buzunare, în conturi. Poate au fost şi nişte posibilităţi, dar au fost şi multe cheltuieli. Trebuie să puneţi stop!

SCORPION

Încercaţi să vă faceţi planuri cu partenerul, însă nu o să vă iasă. Încercaţi să vă faceţi planuri pentru voi, vedeţi dacă partenerul se va da după ele.

SĂGETĂTOR

Aveţi o nevoie mult mai mare de a vă da seama că nu sunteţi stăpânii lumii, de a accepta ceea ce se întâmplă şi că trecutul are o importanţă în prezentul nostru, nu putem să uităm de el.

CAPRICORN

Sunteţi obligat să puneţi limite şi să ştiţi ce vreţi şi ce vor ceilalţi. Nu confundaţi ce vor ceilalţi să credeți cu ceea ce vă trebuie şi vouă. S-ar putea să fie diferenţe serioase.

VĂRSĂTOR

Să nu vă aşteptaţi ca, în zona carierei, totul să fie lapte şi miere, pentru că vor fi şi nişte situaţii în care veţi avea senzaţia că pierdeţi nişte beneficii, nişte avantaje. Dar orice criză poate fi o mare oportunitate.

PEȘTI

Veţi vedea că, pe undeva, aţi neglijat sau nu aţi vrut să consideraţi, să acceptaţi că mai aveţi nevoie să învăţaţi lucruri. Cât trăim învăţăm, doar că, din când în când, ne considerăm atotştiutori şi mai lăsăm cărţile, mai lăsăm studiile. Poate, astăzi, puneţi mâna pe o carte care să vă înveţe ceva.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel