EXCLUSIV  Horoscop 31 mai – 6 iunie, Berbec și Rac: Pierd foarte mult. Veștile nu sunt bune nici pentru Taur și Gemeni

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, prezintă, la DCNewsTV, horoscopul săptămânii 31 mai - 6 iunie 2021, pentru fiecare zodie. Află ce le rezervă astrele nativilor Berbec, Taur, Gemeni și Rac. 

Berbec

Începutul de săptămână e molcom pentru voi, e lent, frustrant pe alocuri, pentru că Marte făcând trigon cu Neptun, sunteți ca o frunză în vânt. Practic, nu prea se întâmplă lucruri. O să deveniți mai mototoli. Sper să nu vă supărați pentru această expresie. Nu prea ne place nouă nimic, cel puțin începutul săptămânii. Ce vă recomand este să vă ocupați mai mult de emoții, săptămâna aceasta, de sentimente, de călătorii. Deși o să vă enervați destul de mult cu acest Mercur retrograd, o să aveți mai multă răbdare decât alții. 

Taur

Saturn este retrograd în casa a 10-a, Mercur retrogradează în casa a 2-a a banilor, dar oarecum și a talentelor. La serviciu veți fi expuși unor situații la care ați mai fost expuși, unele vă plac, altele nu vă plac. Ați vrea să renunțați la ele și să vă vedeți de alte planuri, însă e clar că trebuie să rezolvați ceva. Inițial, nu o să vă convină, nu o să vă placă, mai ales că Marte este în casa a 3-a și se apropie de opoziția cu Pluto, ceea ce înseamnă că vă poate face foarte acizi. Vedeți să nu aveți tendința de a fi agresivi și cu partenerul și să cereți de la el foarte multe lucruri. Grijă la zona financiară!

Gemeni

O să fie o săptămănă foarte interesantă pentru voi. Următoarea perioadă stă sub imperiul careului cu Neptun, ceea ce înseamnă că o să mergeți în niște situații încurcate și îi veți încurca și pe alții. Deoarece vă doriți să faceți mai multe lucruri, s-ar putea să provocați tot felul de încurcături prin jurul vostru. Important este ca ego-ul vostru să fie spart în bucăți, iar în momentul în care ați greșit, să recunoașteți. Dacă vă veți victimiza, veți pierde foarte multe. 

Rac

Săptămâna aceasta, puneți-vă aceste întrebări - De ce tot insist să vorbesc cu această persoană toxică / De ce tot caut sau insist să o sun / De ce nu fac ceva practic, concret atunci când mă apucă nervii? Pentru că Mercur retrograd este în casa a 12-a și în careu cu Neptun, vă aduceți aminte de ce s-a întâmplat și pierdeți timpul așa. Astfel, veți pierde timp, energie, iar seara veți fi foarte nervoși și o să vă supărați pe toată lumea din jurul vostru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel