EXCLUSIV  Horoscop 29 august - 4 septembrie. Zodia care prinde curaj: "Dacă sunteți în concediu și vă sună colegii, nu le răspundeți"

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ave Calvar Martinez)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ave Calvar Martinez)

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru toate zodiile, valabile pentru săptămâna 29 august - 4 septembrie 2022. 

”Sextilul dintre Marte și Jupiter vă dă curajul să comunicați, să declarați, să cereți, să nu fiți de acord. Puteți să faceți asta cu părinții, cu rudele, cu prietenii, cu colegii, cu absolut oricine. În sfârșit aveți curajul să spuneți de ce vă pasă vouă cu adevărat și, în momentul acela, culmea, fricile voastre cele mai mari s-ar putea să nu prindă viață. Eu vă zic să aveți curaj, să mergeți înainte și să declarați ceea ce aveți de făcut. Curajul poate să vină și pe zonă profesională. De exemplu, dacă sunteți în concediu și vă sună colegii... nu le răspundeți. Nu o să se întâmple nimic rău.

Având în vedere că îl avem pe Jupiter în Casa a unsprezecea și pe Mercur în casa a cincea, trebuie să vă gândiți foarte bine programul în funcție de preferințele personale, adică să știți ce vreți, când vreți și pe urmă să luați decizii. De exemplu: dacă prietenii vor să ieșiți la un concert, la un festival și vă roagă să mergeți motivând că nu au cu cine, voi să nu vă lăsați și să vă gândiți mai întâi la propria voastră persoană și abia apoi să luați decizia” a transmis Daniela Simulescu despre cei din zodia Gemeni şi cei cu ascendentul în această zodie. 

Citește și:

Horoscop 29 august - 4 septembrie 2022. Daniela Simulescu, previziunile săptămânii pentru zodii

"Careu între Soare în casa a şaptea şi Marte din casa a patra. Off! Puneţi pe drum familia, familia vă pune pe voi pe drumuri, partenerul vă zice că vă ajută, dar nu vă ajută aşa cum aţi fi visat voi. Tot timpul e ceva de rezolvat. Asta e una dintre senzaţiile săptămânii viitoare. Când te aşezi pe scaun, fotoliu, seara, acasă, şi spui că ai terminat totul, mai primeşti un mail, un mesaj, că mai ai ceva de făcut. Asta va fi senzaţia! 

Şi partenerul le are pe ale lui. Nu aşteptaţi să vi le rezolve el! Mercur va retrograda din casa a opta şi va face opoziţia cu Jupiter din casa a doua. Financiar, vor mai apărea nişte chichiţe, nişte virguliţe, trebuie să plătiţi încă o taxă, să mergeţi la notar, să mai plătiţi o hârtie, o amendă, tot felul de situaţii din acestea. 

Oricum, mare grijă la investiţiile financiare pe care vreţi să le faceţi în perioada următoare, pentru că Mercur va retrograda din casa a opta.

Vedeţi că există şi o senzaţie ca şi cum nu sunteţi valorificaţi la locul de muncă, deci e o perioadă bună pentru a căuta", a transmis Daniela Simulescu despre cei din zodia Peşti şi cei cu ascendentul în această zodie. 

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel