EXCLUSIV  HOROSCOP 25 noiembrie - 1 decembrie 2019. Zodia care-i ia prin surprindere pe toți. Astrolog DCNews: Uimitor că puteţi scoate pe gură aşa ceva!

Ema Apostu / 25 noi 2019 / 10:47 Salveaza PDF Comentarii

HOROSCOP 25 noiembrie - 1 decembrie 2019. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a prezentat previziunile pentru fiecare zodie în parte. Zodia care

"Aveți grijă cu cine vă certaţi, ce replici scoateţi, ce idei aveţi. Multe dintre ele vor fi revoluţionare. O să vi să pară uimitor că puteţi scoate pe gură aşa ceva. Asta e o chestie bună. Puteţi revoluţiona nişte lucruri în jurul vostru. Găsiţi soluții la care alţii nu se gândesc. Dar atenţie cum le comunicaţi", le spune astrologul DCNews nativilor în Fecioară.

La serviciu, vă mai liniștiți, dar în discuţiile cu cei dragi nu veţi reuşi. Înhămaţi-vă cu răbdare. Aveţi o intenţie, dar persoana respectivă crede cu totul altceva. Aveţi grijă la hârtii, acte, mersul cu maşina.

Aveţi grijă, dacă învăţaţi, dacă mergeți la școală, la discuţiile cu profesorii. E bine să puneţi întrebări, dar nu îi faceţi să se simtă inferiori. Spuneţi lucrurile ca şi cum doriţi să fiţi mai învăţaţi de atât.

Sunteţi cu ochii mai deschişi la partener, cum se poartă. Îi veţi cere gesturi.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24