EXCLUSIV  Horoscop 25 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Ieșiti în evidență!

Pixabay / Horoscop 25 iunie
Pixabay / Horoscop 25 iunie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu,  a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Vorbim în primul rând despre faptul că astăzi este o zi importantă la serviciu, despre faptul că trebuie să fiți cât mai ancorați, cât mai siguri pe voi, cât mai prezenți, să nu îi lăsați pe alții să vă ia fața astăzi. Nu faceți chestia asta, fiți cât mai competitivi. Weekendul este pentru a vă suna prietenii, pentru a le scrie, pentru a vă vedea cu ei, pentru a ieși, pentru a vă face planuri cu ei. Nu are cum să nu existe pe undeva o fereastră, măcar pentru o discuție la telefon sau pentru o ieșire în parc. Pentru că Venus se pregătește să intre în Leu, fiecare dintre voi, și voi și prietenii voștri veți dori să fiți pe primul loc și la un moment dat vor apărea ciocnirile, fiecare veți fi acolo ca să vă spuneți povestea, nu să îl ascultați pe celălalt. 

Horoscop SCORPION

Profesional, astăzi e o zi interesantă. Vă spun acest lucru pentru că tot așteptați ajutorul de la cineva sau așteptați un sfat sau un sprijin. Pe moment pare că nu îl mai primiți, pe moment pare că nu se mai întâmplă, pare totul amânat, dar e o licărire, e o speranță că se va întâmpla. Iese treaba, mai ales când Venus intră în casa a X-a, asta fiind duminică și o să vedeți că săptămâna următoare lucrurile se mișcă, vă ajută oamenii, primiți telefoane. oamenii chiar vor face lucruri pentru voi. În rest un weekend foarte bun pentru a-l petrece cu persoana iubită și pentru a face lucruri împreună cu aceasta. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Voi așteptați de mult acest moment, cred că de vreun an și ceva. Venus o să intre în casa a XI-a, iar asta spune că începeți să vă pregătiți de călătorii. Spune că vă pregătiți să vă găsiți o altă biserică unde să mergeți, spune că vă găsiți un alt obiectiv măreț în viață, un alt sens și să vă țineți de el. Cu Jupiter în casa a IV-a aveți nevoie să construiți ceva acum, sau să faceți ceva diferit. Cu Venus și cu Marte în casa a IX-a, Venus intrând duminică, ați așteptat momentul să călătoriți mai mult, să vă vedeți cu oamenii, să vizitați de ceva timp. Vă priește acest weekend într-un foarte mare fel. 

Horoscop CAPRICORN

Dacă la ceilalți le-am spus să iasă să cunoască, vouă vă priește statul în casă, izolarea, discuțiile mai personale, mai închise, vă priesc bulele, voi aveți nevoie de o bulă zilele acestea, nu aveți nevoie să vorbiți cu toată lumea. Vă veți alege în mod serios oamenii din jurul vostru, nu veți sta de vorbă cu oricine, oricum. Aveți grijă la energia pe care o dați celorlalți, pentru că totuși bateria mai are o liniuță. Nu încercați să fiți extravaganți zilele acestea, pentru că nu o să vă facă deloc bine. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Venus se pregătește să intre în casa a VII-a. Trebuie să vă faceți văzuți, mai ales cei singuri, cât se poate, unde se poate, de câte ori se poate, nu stați în casă. Ieșiți peste tot, și la magazin, și la cafenea, și în parc, și la sala de sport, și pe stradă, și la terasă, peste tot trebuie să ieșiți. Cei care sunt într-o relație, s-ar putea ca relația să fie mai tensionată, dar tensiunile acelea sunt tocmai ca să o lege mai mult. Planul relațional începe să devină foarte important. După care, ce aș mai discuta cu voi din perspectiva mea, aș avea grijă la zona asta de treburi gospodărești, să nu lăsați să se strângă mai mult decât este cazul, că dacă sunt și vase nespălate și rufe nespălate, să nu vă apuce duminică seara, când veți vrea să faceți alte lucruri, dar știți că dacă nu rezolvați lucrurile alea nu o să începeți săptămâna bine. Puțin din ele să le faceți din timp.

Horoscop PEȘTI

Voi o să vreți azi să munciți peste program, o sa vreți și luni să munciți peste program, stați liniștiți, dar să trăim și weekendul, să ne bucurăm de viață, să ne ocupăm și de ce avem prin gospodărie de făcut. Însă în același timp munca este muncă, iar viața este viață. Dacă nu petreceți în weekend, când majoritatea oamenilor nu lucrează, atunci când să vă simțiți bine și să vă relaxați? Voi aveți nevoie de relaxare, pentru că odată cu intrarea lui Venus în casa a VI-a, până pe 22 iunie și cât mai stă și Marte pe acolo o să fie mult de muncă și dacă nu vă găsiți momentele acestea în care să vă pierdeți și să vă rupeți de tot ce înseamnă profesie, o să vă fie greu când o să o luați de la capăt. Distrați-vă și bucurați-vă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel