Urmărește emisiunea live


Horoscop 2023. Abundență și vești bune pentru patru zodii. Probleme pentru Fecioară și Pești

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Horoscop 2023. Unele zodii vor beneficia de mișcările planetelor, altele mai puțin. 

Trecerea lui Jupiter de la Berbec la Taur, intrarea lui Saturn în Pești, scurtul tranzit al lui Pluto prin Vărsător sunt evenimentele principale ale anului 2023. Unii dintre noi se vor bucura de oportunități, iar alții vor fi nevoiți să treacă prin procese de maturizare sau prin transformări radicale. 

Pe urmă discutăm despre evenimente secundare cum ar fi: Lilith prin Leu/Fecioară, retrogradarea lui Venus în semnul Leului, dar și de schimbarea Nodurilor Lunare pe axa Berbec/Balanță.

În orice caz, vreau să vă menționez încă o dată faptul că, în 2023, victimizarea ne va aduce multe dezavantaje. Cu alte cuvinte, acceptarea va fi ceea ce ne va ajuta. 

Berbec/Ascendent în Berbec

 

Jupiter va rămâne în semnul tău până pe 16 mai, semn că vei avea încrederea necesară să construiești ce ai început în perioada 11 mai - 28 octombrie 2022. Pentru că, pe urmă, Jupiter își va începe tranzitul în casa a doua, a banilor și a talentelor, unde va sta până la finalul lui 2023. Cu alte cuvinte, îți trebuie doar o idee, un gând sau o discuție să pui lucrurile în mișcare. Nu neglija puterea educației! Cum Marte tranzitează casa intelectului, a comunicării și a drumurilor, până pe 25 martie, poți investi în propria evoluție. Indiferent de vârstă, experiență sau statut. Vei începe să vezi și roadele noilor proiecte. Poți primi o mărire de salariu, un bonus sau poți găsi un alt loc de muncă mult mai bine plătit. De asemenea, te invit să fii pregătit și de cheltuieli suplimentare. Ai, dar și dai! 

Taur/Ascendent în Taur

 

Cu siguranță aștepți de mult anul 2023! Îți garantez că va fi unul mult mai bun! Cel puțin în comparație cu ultimii! Cea mai bună veste este intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul tău începând cu 16 mai. Din această zi și până la finalul lui 2023, viața ta se poate schimba cum nu te-ai fi gândit vreodată. Vor fi multe oportunități în drumul tău, dar știi care va fi marele câștig? Că vei face schimbări în mod conștient. Fără frica de a pierde confortul. Jupiter aduce expansiune, creștere și credință. Depinde doar de tine în ce domeniu al vieții tale vei alege să le implici. Venus, guvernatorul tău, va retrograda în perioada 23 iulie - 4 septembrie. Mulți dintre voi își vor schimba locuința. Se vor muta, vor redecora sau vor avea nevoie de un spațiu mult mai încăpător.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

 

În 2023 vei afla, nu în cel mai plăcut mod, că o relație autentică și matură nu se bazează doar pe iubire. Pe fluturașii din stomac, pe chimie, spontaneitate, sau pe senzațiile pe care le ai când ești în preajma persoanei iubite. Chiar nu vei mai putea idealiza pe nimeni! Ci pe un angajament cât se poate de serios. Saturn, planeta limitelor și a maturizării, va intra în casa relațiilor și a parteneriatelor pe 7 martie. Construcția unei relații stabile presupune compromisuri, sacrificii, muncă, efort, răbdare și testarea limitelor. Până pe 25 martie, Marte va sta în casa carierei. Și să te ții! Schimbările ierarhice îți vor aduce destul stres și te vor indispune.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

 

Începând cu 16 mai, Jupiter, Marele Benefic, va tranzita casa relațiilor. Cei singuri vor avea parte de multe oportunități. Adică vor cunoaște câțiva posibili parteneri. 2023 este și anul în care Scorpionii pot începe cele mai autentice relații din viața lor, se pot căsători sau vor avea momente de neuitat alături de persoana iubită. Dar pentru cei care nu au avut curajul să iasă dintr-o relație, deși este destul de toxică, Jupiter le va aduce încredere. Pe plan profesional, veștile sunt bune. 2023 vine cu un plus de vizibilitate, apreciere și validare din partea superiorilor. 

Citește continuarea pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel