Urmărește emisiunea live



EXCLUSIV  Horoscop 15 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Prietenii unui nativ sunt doar trecători, pentru o perioadă

Sursă foto: Pexels (Elle Hughes)
Sursă foto: Pexels (Elle Hughes)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Uitându-mă în astrograma voastră, mă gândesc că ați putea folosi zilele următoare, fiecare, cum știe, pentru rugăciune, pentru meditație, pentru călătorii spirituale, pentru introspecție, pentru vizite la doctor, pentru mai multă grijă acordată sănătății mintale. Este vorba de a vă preocupa de liniștea interioară, în primul și în primul rând. 

Horoscop SCORPION

Este o perioadă în care vă veți putea face și alți prieteni, dar să știți că vor fi pe termen scurt și îi veți găsi pe aceia care să vă facă pe plac, să zică așa ca voi, să vă mulțumească pe moment, dar nu vor fi oamenii care vă vor acompania în timpul unor evenimente destul de importante și mai lăsați bănuielile, că nu sunt cele mai bune în perioada asta. E treaba voastră dacă le aveți, dar nu sunt cele corecte. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Tot căutați și căutați validare, fie pentru un proiect, fie pentru o idee, fie pentru o decizie și nu o s-o primiți, pentru că stă în puterea voastră să vă dați seama ce e bine și ce nu e bine pentru voi. 

Horoscop CAPRICORN

Colegii vă dau mari bătăi de cap, dar și voi le dați lor, să ne înțelegem, nu sunt doar ei de vină. Vă spuneam despre discriminare. Sper că nu faceți discriminare în perioada aceasta și că nu îi tratați pe ceilalți de pe o poziție de superioritate, pentru că veți avea mult de pierdut. Pentru voi, aș fi mai atent la sănătate zilele acestea, pentru că Marte e destul de anxios și predispune și la mici accidentări din când în când, mici incidente, mai ales la locul de muncă. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Mă uit la opoziția Mercur - Jupiter pe axele 3 - 9 și este o perioadă în care puteți să învățați, puteți să exersați ceea ce ați învățat, puteți să puneți în practică. Sau, de ce nu, găsiți anumite activități care vă țin timpul ocupat, să nu stați să vă gândiți la prostii, că nu e o perioadă bună pentru asta. Aveți în casa a opta și Soarele și Venus, sunt toți acolo. Ocupați-vă timpul. 

Horoscop PEȘTI

La voi este cazul să vă ocupați buzunarele, nu aș cheltui în neștire zilele acestea și nu l-aș face nici pe partener să cheltuie în neștire pentru că nu vreau eu să cheltuiesc. Aș fi puțin mai atent la partea financiară, pentru că există undeva un exces de zel și o inconștiență. 

Ce urmează pentru fiecare zodie/ascendent, până la finalul lui 2022

Anul 2022 are în continuare daruri pentru unele zodii, dar și provocări pentru altele. 

Horoscop 2022 pentru BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

E cazul să faci lumină în partea ascunsă, în temeri, în anxietăţi, în frica de a pierde, în frica de abandon, în toate fricile pe care le ai. Jupiter se va întoarce în casa a 12-a și te va obliga să fii regizor, te face să stai în spate, să observi, să analizezi.

Cu Jupiter în casa a 12-a vorbim de probleme de sănătate care trebuie vindecate sau de probleme de sănătate ale celor dragi. Vă atrag atenţia că Jupiter, aici, poate amplifica. Dacă nu aţi avut timp sau nu v-a păsat de o problemă anume, simptomele se pot agrava sau croniciza. Jupiter în casa a 12-a îţi spune că trebuie să stai liniştit, să îţi dai seama ce vrei să faci cu viaţa ta. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel