HOROSCOP 13 - 19 mai 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII. Cine primește mult ajutor nesperat

HOROSCOP 13 - 19 mai 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII.  Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie. 

HOROSCOP 13 - 19 mai 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII. BERBEC: E posibil să câștige bani sau să gândească proiecte foarte bune din punct de vedere financiar. Toată săptămâna e de muncă, mai ales luni și marți, trebuie să se mobilizeze de la început. Discuții, dispute, negocieri, tot felul de dezbateri legate de reguli și obligații, mai ales la locul de muncă. Asta se întâmplă miercuri și joi, ca apoi vineri și sâmbătă să aibă sentimentul că unii vor să-i speculeze, dar nu se lasă speculați, își știu foarte bine interesele și-și apără drepturile. 

HOROSCOP 13 - 19 mai 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII. TAUR: Multe planete în semnul lor zodiacal. Asta înseamnă energie, atenție, vigilență, dar și entuziasm și tonus foarte bun, dorința de a realiza lucruri, au idei grozave, le dezbat, le discută, dar au nevoie și de un cadru administrativ pentru a le duce la bun sfârșit, indiferent ce proiecte au. Se preocupă mult de lege, de contabilitate sau tot felul de aspecte mai delicate ce privesc normele și regulile, poate că discută cu șefii în sensul acesta, dar fac proiecte și ce derulează acum le va aduce beneficii mai târziu. Discuții joi și vineri legate de o colaborare profesională. 

HOROSCOP 13 - 19 mai 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII. GEMENI: O săptămână care aduce mult ajutor din partea altora, nesperat, neștiut, neașteptat, negândit, poate fi vorba de un cadou, o rezolvare, o soluție, cineva le recomandă pe cineva, o rezolvare legată și de sănătate în aceste zile, lucrurile decurg minunat, luna este în creștere. Marte intră în zona banilor de miercuri, pentru o lună și jumătate va sta aici, se luptă pentru rezervele lor, unii gemeni sunt foarte economi și se bazează pe zgârcenie pentru a crește pușculița, alții, pur și simplu prin hărnicie, dar una în întâmpinarea căreia vin și ajutoare. 

HOROSCOP 13 - 19 mai 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII. RAC: Săptămână bazate pe prieteni, relații, oportunități și șanse pe care viața le creează parcă special pentru ei, e bine să fie optimiști, lucrurile încep să se lege, au și modele foarte bune, admiră persoane și văd că alții se descurcă mai bine și se inspiră de la acesti oameni, important e să fie deschiși la ce se întâmplă în preajma lor și mai comunicativi cu societatea în general, asta înseamnă să fie mai populari, să creeze contacte, pot face prietenii foarte utile, trebuie să fie atenți miercuri și joi la discuțiile în familie. 

HOROSCOP 13 - 19 mai 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII. LEU: O săptămână de autoritate profesională, reputație, prestigiu, pe care și le doresc în acest moment și sunt și subliniate astral, de aceea orice întâlnire oficială la nivel înalt poate să-i pună în prim-plan și-și doresc cumva lucrul acesta, sunt răsplătiți pentru eforturile lor, au succes într-un proiect la care au lucrat multă vreme și vin acum niște roade bogate și sunt recunoscuți pentru valoarea lor profesională, iau decizii, pun lucruri la punct, culeg roadele unor eforturi îndelungate. Trebuie să fie atenți la sănătate și la discuțiile legate de aspecte juridice miercuri și joi. 

HOROSCOP 13 - 19 mai 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII. FECIOARA: Gândesc mult în această săptămână și practic, unele simt nevoia să se specializeze într-un domeniu în care vor să dea performanță și aleg manuale, cursuri sau un mentor. Altele valorifică ce au învățat și pot da mai departe, e o săptămână care le activează talentul pedagogic, unul din talentele zodiei lor. Pe de altă parte, se vor gândi să facă călătorii în străinătate, dar tot în scop lucrativ, pentru afaceri și primesc și foarte bune vești de afară, dacă au trimis mail-uri sau dosare. Trebuie să fie atentă la bani, să nu cheltuiască, pofta-n cui pentru miercuri și joi. 

HOROSCOP 13 - 19 mai 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII. BALANȚĂ: Sunt foarte atente la ce fac alții sau ce face partenerul de viață, care are nevoie de susținere și încurajări. Discuții în familie legate de proiecte care implică ceva cheltuieli, dar toată lumea se află în consens, reușește să-și transmisă ideile și să-i ordoneze și pe ceilalți, au o săptămână foarte bună din acest punct de vedere. Sunt foarte tensionate miercuri și joi tocmai pentru că vor să transmită o anumită ordine a lucrurile și trebuie să explice foarte bine. Să fie econome vineri și sâmbătă, pentru că au tendința să cheltuiască un pic mai mult decât își permit. 

HOROSCOP 13 - 19 mai 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII. SCORPION: Colaborează foarte bine în această săptămână, au tendința să cheltuiască un pic mai mult decât își permit. Orice succes au se bazează pe colaborare sau pe receptivitatea altora la capacitățile și talentele lor, pe care și le demonstrează din plin în acest moment. Au fler în afaceri, știu cum să pună problema și cum să vorbească, dar și care sunt domeniile de succes. Rezolvă probleme administrative, pun mâna la treabă, talentele lor și experiența practică îi scutește de multe neajunsuri. Trebuie să fie atenți la sănătate, mai ales miercuri și joi, când se pot resimți. Pot fi nemulțumiți de neglijențele unor persoane. 

HOROSCOP 13 - 19 mai 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII. SĂGETĂTOR: Muncesc foarte mult, dar le place și s-ar putea să schimbe ceva, să se bazeze pe o inovație sau pe o schimbare benefică la locul de muncă. Unii pot să-și schimbe profesia, alții maniera în care lucrează, alții-și schimbă echipa, alții biroul, o schimbare este și e foarte bună pentru că aduce și bani. Poate însemna și o lansare pe o linie pe care o vor urma multă vreme de acum încolo. Este foarte eficientă. Să fie atenți miercuri și joi la așa-zișii prieteni. 

HOROSCOP 13 - 19 mai 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII. CAPRICORN: Sunt foarte creativi, își doresc libertate și timp liber. Este o săptămână a muncii și este posibil să vină cu idei originale, să aplice tehnologie nouă și să fie primii care învață să lucreze cu ea, pentru că e atât de multă creativitate și spontaneitate în harta lor, e vorba de noi idei, creativitate în profesia lor, trebuie să fie atenți la relația cu șefii miercuri și joi, nu toată lumea le înțelege ideile și nu ține pasul cu tehnologia ca ei. 

HOROSCOP 13 - 19 mai 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII. VĂRSĂTOR: Sunt foarte centrați pe propriile lor calități, au multe lucruri de făcut și poate au nevoie și de un pic de singurătate pentru a rezolva lucrurile și a se concentra mai bine. Sunt preocupați să ducă la bun sfârșit o etapă sau un proiect, e o săptămână de finalizare, de încheiere și trebuie să corecteze niște scăpări din urmă, ca să treacă la etapa următoare cu lucrurile în ordine. Discuții în familie, dar bune, se rezolvă lucruri. Să fie atenți la drum, miercuri și joi. 

HOROSCOP 13 - 19 mai 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII. PEȘTI: Multe discuții, își pun în valoare ideile și cunoștințele acumulate poate sub ghidarea unei persoane în vârstă cu multă experiență. E o săptămână de studiu practic, poate unii simt nevoia să-și completeze cunoștințele.  Trebuie să fie atenți miercuri și joi să nu supere pe cineva important pentru ei. Așteaptă mult de la o persoană care-i mai pune pe ei la treabă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel