EXCLUSIV  Horoscop 12 octombrie 2022. Mare atenție la cheltuieli pentru două zodii. Cine va răbufni: Furia iese la suprafață când nu te aștepți

foto pexels
foto pexels

Horoscop 12 octombrie 2022. Două aspecte importante marchează horoscopul zilei.

Astăzi sunt două aspecte importante din punct de vedere astrologic. Un aspect este careul dintre Marte în Gemeni și Neptun în Pești: ”Produce confuzie, suspiciune, înșelăciune, chestii imorale, mult fum, o nebuloasă, o încâlceală în care nu mai știm în cine și-n ce să credem. Marte în Gemeni își duce războiul prin vorbe, iar, în careu cu Neptun, una se zice, alta se înțelege, alta se transmite, alta se propagă” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. Tot astăzi, avem o opoziție între Mercur și Jupiter, care ”ne ajută să ne certăm despre cine are dreptate”. 

Horoscop 12 octombrie 2022. Ascultă previziunile zilnice atât la zodie, cât și la ascendent: 

Horoscop 12 octombrie 2022 BERBEC

Nu-ți priește careul, pentru că Marte e guvernatorul tău și Marte este în casa a treia, în careu cu Neptun. Mintea nu-ți funcționează la parametrii cei mai buni astăzi. Fă tot posibilul să nu ai efort mental prelungit, pentru că s-ar putea să iei decizii foarte greșite pe care tot tu va trebui apoi să le corectezi. Evită efortul mental sau încearcă să ai un program cât mai simplu cu putință. 

Horoscop 12 octombrie 2022 TAUR

Rezumă-te la cheltuielile necesare, nu la cheltuielile pe ce-ți place, superficiale, pentru că s-ar putea să dai mai mulți bani decât ar fi cazul. 

Horoscop 12 octombrie 2022 GEMENI 

Marte este în semnul tău, iar Mercur, guvernatorul tău, e în opoziție cu Jupiter. Poate părea o zi liniștită, dar aș fi puțin mai atentă, pentru că poate o furie mai veche ar putea să iasă la suprafață. Dacă vă este frică de ce zice lumea, s-ar putea să erupă când vă așteptați mai puțin. 

Horoscop 12 octombrie 2022 RAC 

Trecutul nu e sănătos. Vă poate face să luați tratament pe bune, pentru că vă îngrijorați atât de mult și reproșați atât de mult trecutul celor din jur. 

Horoscop 12 octombrie 2022 LEU

Unele dintre planurile voastre nu ies așa cum le-ați pus pe hârtie. La finalul zilei, e bine să vă dați seama că nu sunteți de vină nici voi, cum nici ceilalți nu sunt. 

Horoscop 12 octombrie 2022 FECIOARĂ 

Nu vă bazați pe alții, nu vă lăsați influențați în momentul în care primiți sfaturi profesionale. Nu vă lăsați furați. Aveți grijă și la cheltuieli. 

O zodie va trece prin evenimente importante pe care nu le va uita.

„Mercur se mută în Balanță, bucurie mare, vă priește! Sunt momente în viață când se întâmplă anumite evenimente marcante. Poate aveți o problemă de sănătate sau la job, nu vă implicați unde nu se poate, ci doar în evenimentele pe care le puteți controla.

Casa 5, unde aveți trei planete, vorbește mult de bucuria de viață. Aveți tot ce vă trebuie să vă ocupați de lucrurile care vă fac plăcere. Treceți de muncă. Careul Marte - Neptun nu prea îmi place. Până în martie, cu Marte retrograd la voi în semn, schimbarea care se petrece în viața voastră este foarte stresantă și vă zguduie. Nu știți. De aceea vă spun luați Casa 5 și transformați-o în ceva care vă convine”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Evenimente astrologice în luna octombrie

Poate pentru mulți, octombrie este doar a doua lună a toamnei. Din punct de vedere astrologic, este luna care face trecerea către 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și Eclipsa de Soare vor agita spiritele atât la nivel personal, cât și mondial. Prioritatea va fi aceea de a găsi resurse, alternative și posibilități. Restul nici nu va mai conta. Rutina va fi cel mai mare inamic al nostru. Unele evenimente, aparent logice, vor fi de fapt sfidătoare. Trebuie să avem mare grijă la aparențe!

Unele situații nu ne vor fi pe plac și vom fi nevoiți să ne reinventăm. Unii veți zice: „Iar?”. Doar atunci când ajungi jos, găsești metoda prin care să te ridici. Preocuparea principală a astrelor va fi aceea de a-ți arăta că supraviețuiești și cu mai puțin. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel