EXCLUSIV  Horoscop 11 octombrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Este vorba despre BANI!

Pexels / Horoscop 11 octombrie
Pexels / Horoscop 11 octombrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Saturn își oprește retrogradarea în casa a V-a, Venus e în aspecte bune cu acest nod sud în Săgetător. M-aș referi foarte mult la cei care au copii, sau cei care își doresc copii. Saturn oprindu-se aici îți arată că trebuie să îți construiești altfel relația cu al tău copil, indiferent de vârsta lui, să ne înțelegem sau îți arată că dacă îți dorești un copil nu ar trebui să te lovești de primele limitări, caută și alte soluții, doar trăim în 2021. 

Horoscop SCORPION

Jupiter își va opri retrogradarea lunea viitoare, Saturn își oprește retrogradarea în casa a IV-a, ceea ce înseamnă că trebuie să faceți finisaje prin casă, puteți redecora, puteți vinde, ca să zicem, puteți repara, puteți cumpăra, puteți face o mulțime de lucruri, astfel încât să vă simțiți bine. În sânul familiei, în sânul căminului, aveți de făcut lucruri prin casă. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Saturn își oprește retrogradarea în casa a III-a. Pentru cei care ați avut dispute cu frații, cu surorile, la tot felul de evenimente, Saturn vă ajută să le mai ponderați, să le mai liniștiți. Pentru cei care au început să învețe ceva și s-au uitat așa în toate zările posibile și imposibile, Saturn vine și zice „ok, ai învățat, dar ce faci cu ce ai învățat? Punem și noi în practică sau doar ne lăudăm că am învățat și aia și aia?”. 

Horoscop CAPRICORN

Saturn, guvernatorul vostru, zi foarte importantă, își oprește retrogradarea în casa a II-a. Banii pe care i-ați pus, banii pe care nu i-ați pus și trebuia să îi puneți, banii pe care ar trebui să îi investiți, totul ține de bani de acum încolo pentru voi. Le recomand celor care nu au început să strângă bani, care nu au un fond de rezervă să pună câte un leu săptămâna asta, un leu săptămâna viitoare. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Saturn își oprește retrogradarea în semnul vostru, vă vorbește întâi de sănătate, vă arată limitele personale mai întâi, cele fizice mai întâi, cât puteți, cât nu puteți, vă ajută și la vindecare, la găsirea unor metode pe care să le duceți mult timp și pe care să vă bazați. Saturn aici vă maturizează, vă călește, vă arată vârsta, poate vi se pare că sunteți mai îmbătrâniți decât este cazul. 

Horoscop PEȘTI

Saturn își oprește retrogradarea în casa a XII-a și vorbește foarte mult despre preocuparea voastră excesivă pentru alții, pentru că atunci când vă preocupați pentru alții, vă preocupați de voi, dar nu vreți să stați cu suferința voastră, vă duceți către suferința celorlalți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel