EXCLUSIV  Horoscop 1 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va da lovitura, astăzi

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Alexander Mils)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Alexander Mils)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 1 septembrie avem un sextil între Marte din Gemeni și Jupiter din Berbec. Este genul acela de aspect care îți dă și încredere și dorința de a munci. Vorbele vor fi întotdeauna urmate de fapte și acțiuni. Ai șanse mai mari de a rezolva o problemă veche pentru că acum nu o vei mai vedea atât de grea. Va crește și nivelul competitivității. 

Pe 3 septembrie, Mercur din Balanță face o opoziție cu Jupiter din Berbec. Din discuțiile cu ceilalți vom extrage idei promițătoare și noi perspective. Pot apărea și situații în care dreptatea noastră să nu fie și dreptatea celorlalți. Luarea deciziilor va fi un proces mai greoi. 

Pe 4 septembrie, Mercur din Balanță va face un trigon cu Marte din Gemeni. Plimbările în compania persoanelor dragi vor fi tare plăcute. De altfel, astrele chiar ne invită să căutăm orice ocazie pentru a discuta cu ceilalți. Vom avea mai multă încredere în propriile idei. 

Balanță

Planificaţi o călătorie cu partenerul sau mergeţi la un eveniment să cunoaşteţi pe cineva. Faceţi-vă planuri cu partenerul!

Scorpion

O zi foarte bună pe plan profesional şi financiar. Puteți să daţi lovitura, să puneţi bani deoparte pentru a-i investi. Este o zi bună şi pentru relaţiile cu colegii.

Săgetător

O zi bună pentru cei care sunt singuri - un pic de flirt, o discuţie. Cei care sunt într-o relaţie ar putea să reaprindă făclia aceea a romantismului.

Capricorn

Profitaţi de sprijinul pe care îl primiţi de la cei dragi, astfel încât să vă puteţi ocupa mai mult de proiectele personale, pentru că vreţi să faceţi asta mult. Puteţi să primit aprobarea celor dragi. Este o zi bună şi pentru sănătate, vă preocupaţi de voi.

Vărsător

Dacă altădată aţi fi primit veştile proaste într-un fel, astăzi nu vă mai lipiţi de ele, nu va mai contaminaţi cu suferinţa celor din jur. Detaşarea aceasta vă permite să vă ocupaţi şi de bucuriile mici ale vieţii.

Pești

Cheltuieli pentru casă, pentru cei dragi, pentru confortul propriu. Aveţi nevoie să vă încânte ochii ceva.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel