Horoscop 1 - 7 octombrie. Camelia Pătrășcanu, premianții zodiacului

Horoscop
Horoscop

Horoscop 1 - 7 octombrie. Camelia Pătrașcanu a prezentat zodiacul primei săptămâni a lunii octombrie, la Antena 3.

Berbec

Are o săptămână în care e bine să își fundeze actuala poziție. Să fie mai prudent în relațiile sale. Beneficii în zona parteneriatelor. Ziua de joi poate fi tensionată.  În weekend sănătatea este pe primul plan.

Taur

Ziua de luni este foarte fertilă, obțin bani. Tensiuni în familie. Se stabilesc noi reguli. În reguli tensiunile se îmbunătățesc.

Gemeni

Inspirație și intuiție chiar de luni. Bani, marți și miercuri. Cineva le face un cadou sau le amână o datorie. Joi este o zi tensionată sub aspectul actelor sau domeniul administrativ. Sâmbătă și duminică în familie și prieteni.

Rac

S-au transmis niște mesaje pe la spate. Marți și miercuri au fler, intuiție în relațiile personale. Discuții în familie și legate de bani, joi.

Leu

Săptămână plină de energie. Sunt presați de astre. Multe întâlniri, agendă încărcată. De vineri și sâmbătă, aspecte foarte bune financiare. Joi - criză de nervi.

Fecioară 

Întreprinderi în carieră. Au parte de un Marte în Vărsător care le dau combustibil. De pe urma muncii vor câștiga bani. Colaborări și oameni pe care se pot baza. Joi - tensiuni.

Balanță

Preocupate de propria persoană. Vești foarte bune venite de departe, poate de la o persoană care se află în altă țară și nu au mai văzut-o de multă vreme. Descurcă probleme juridice. Cele mai bune aspecte din toate zodiile legate de bani. Au foarte multe lucruri să rezolve. Tensiunile de joi sunt legate de un prieten care îi dezamăgește.

Scorpion

Se bazează pe inteligența unei persoane. Marți și miercuri, sunt fermi, să rezolve treaba la treaba. Joi - criză de orgoliu, autoritate. În weekend se pot întâlni cu prietenii.

Săgetător

Pun preț pe relații. Multe vorbe și seducții luni. Marți și miercuri li se cer să facă un lucru expres, să își dovedească iubirea. Poate intenționează să facă o deplasare joi. Atenție la sănătate pe întreaga săptămână.

Capricorn

Aspecte foarte bune în carieră. O gândire independentă, se impun în fața colegilor. Tensiuni joi din punct de vedere financiar, dar și sentimental. Are tot felul de dorințe mai greu de satisfăcut.

Vărsător

Săptămână foarte bună. Încep cu un tonus foarte bun de luni. Marți și miercuri trag foarte tare. Corectează ce au de făcut. Aspectele din viața profesională nu sunt în ordine. Sănătatatea este tensionată la mijlocul săptămânii. Crize joi.

Pești

Săptămână în care își consolidează poziția. Sunt protejați astrașl. Sunt semnalați la timp dacă primesc o propunere. Relațiile sunt cele mai importante. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel