GOTTI 2017, cu JOHN TRAVOLTA. Cea mai așteptată premieră-VIDEO

Gotti (2017) este o producție americană care va avea premiera în decembrie anul acesta. Surpriza este că în film va juca John Travolta. 

Gotti portretizează viața unuia dintre cei mai cunoscuți mafioți din Statele Unite ale Americii. După doi ani de filmări, publicul va putea vedea pelicula. 

"New York este cel mai mare oraș din lume, orașul meu", cu această expresie începe trailerul pentru Gotti care va avea premiera pe 15 decembrie 2017.

În Gotti veți vedea viața unuia dintre cei mai puternici mafioți care a fost achitat de trei procese penale separate până când a fost condamnat pentru crimă în 1992.

Deși pasaje ale vieții lui John Gotti au fost deja portretizate într-un film HBO în 1996, acestea nu au inclus moartea sa tragică în închisoare la vârsta de 61 de ani în 2002.

"Moartea lui, care a fost oribilă, nu a fost complet acoperită. Acesta este un alt unghi pe care îl vom explora", a spus Kevin Connolly, directorul Entertainment Weekly.

Împreună cu John Travolta, în filmul Gotti mai joacă  Kelly Preston,  Spencer Rocco Lofranco, Ashley Cusato, Ella Bleu Travolta.

Cine a fost John Gotti

John Joseph Gotti, Jr. (n. 27 octombrie 1940 în The Bronx, New York, SUA - d. 10 iunie 2002 în Springfield, Missouri, SUA) a fost șeful familiei mafiote Gambino, după asasinarea precedentului șef Paul Castellano. John Gotti a fost cel mai puternic șef mafiot al perioadei sale.

Era cunoscut presei ca "the teflon don", deoarece acuzațiile pentru care era judecat păreau să „nu se lipească de el", după ce a fost achitat de trei ori la rând.

În 1992, Gotti a fost condamnat pentru 13 crime, obstrucție în fața justiției, conspirație de a comite crimă, pariuri ilegale, extorcare de fonduri și evaziune fiscală, primind pedeapsa de închisoare pe viață, unde a murit 10 ani mai târziu de cancer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel