FUZIUNEA PNL-PDL, pe repede-înainte, anunță Predoiu

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a anunțat, marți, că democrat-liberalii, prin conducerea centrală a partidului, au ratificat discuțiile purtate cu PNL până în acest moment și continuarea procedurilor pentru realizarea fuziunii cât de repede permite legea.

Vezi și: Analiză DCNews: PDL, câștigător surpriză după alegeri. Cătălin Predoiu, mai câștigat decât Klaus Iohannis din alianța PDL-PNL

"BPN al PDL a ratificat discuțiile care au avut loc până-n acest moment între comisia de negociere a PDL și comisia de negociere a PNL. Reamintesc faptul că am stabilit ca mâine (miercuri — n.r.) să completăm componența comisiilor tehnice pentru pregătirea fuziunii, după ce colegii de la PNL ne vor furniza lista cu membrii care vor lua parte la aceleași comisii. De asemenea, am stabilit că vom studia procedurile juridice și vom avansa cu aceste proceduri atât de repede cât ne permite legea, atât de repede cât ne permite faptul că urmează o vacanță judecătorească începând cu data de 1 iulie", a spus Cătălin Predoiu, citat de Agerpres.

Citește și: Gruparea Chiliman tatonează FUZIUNEA cu PDL

El a precizat că nu s-a stabilit, deocamdată, niciun termen limită în privința fuziunii cu PNL, așteptându-se concluziile din partea juriștilor celor două formațiuni cu privire la procedurile de urmat.

"În mod cert, însă, acest proces politic va continua. Este un proces pe termen lung. Are ca obiectiv alegerile prezidențiale, dar, în același timp, pregătim și anul 2016, pregătim o structură politică, o construcție politică ce va urmări un proiect de țară. Nu avem, deci, ca obiectiv doar alegerile prezidențiale", a adăugat prim-vicepreședintele PDL.

Vezi și: Predoiu desființează Guvernul Ponta: "E zero cu cai. Vom culege rezultatele"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel