Predoiu desființează Guvernul Ponta: "E zero cu cai. Vom culege rezultatele"

boc predoiu
boc predoiu

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a lansat un avertisment dur. El susține că vom vedea de acum încolo rezultatele politicii guvernului Ponta. 

Cătălin Predoiu a fost invitat, miercuri, la DC News Live, unde a acordat un amplu interviu. 

Prim-vicele PDL a spus că "Domnul prim-ministru Boc nu a avut niciun secret din faptul că a avut o relație foarte bună și de cooperare cu domnul președinte. Din punct de vedere constituțional, lucrurile au fost în regulă. Nu s-a încălcat niciodată Constituția. Când premierul l-a invitat pe președinte de două-trei ori în trei ani la Guvern, au discutat teme mai mult de interes de securitate națională, interes național, economia era în pericol, era și criza datoriilor suverane. Domnul Ponta a avut o șansă uriașă, în primul rând că a venit la guvernare pe un val de simpatie uriaș, a avut aliați puternici și a venit pe calm economic. Vin și întreb: Ce a făcut cu această simpatie populară? Ce a făcut cu majoritatea de 70%? Ce a făcut cu aceste oportunități economice pe care le-a avut? În doi ani trebuia să avem o explozie de investiții, un sector de întreprinderi mici și mijlocii înfloritor, să nu fie nevoie de 36 de taxe când economia abia se dezghețase". 

"Vom culege rezultatele de acum înainte"

Cătălin Predoiu a adăugat că "politica de stânga făcută de domnul Ponta e greșită, e descrisă perfect de un mare președinte american Ronald Reagan, care spunea că atunci când merge o afacere, guvernul socialist o supra-reglementează, când se încăpățânează să meargă, o supra-taxează, dacă totuși rămâne în picioare, o naționalizează. Asta face domnul Ponta, cu diferența că nu naționalizează fiindcă nu dă voie Constituția, însă dă Portul Constanța domnului Mazăre. Deci, pe logică economică, e zero cu cai domnul Ponta și vom culege rezultatele de acum înainte". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel