Florin Costea, Dănănae şi Prepeliţă au fost audiaţi la DNA

Fotbaliştii Florin Costea, Ovidiu Dănănae şi Andrei Prepeliţă au sosit, vineri dimineaţă, la sediul DNA pentru a fi audiaţi în dosarul excluderii Universităţii Craiova.

Autor: Romulus Bălăşoiu

Cei trei foşti jucători ai echipei Universitatea Craiova au refuzat să dea declaraţii la intrarea în sediul DNA. Aceştia au mai fost chemaţi de două ori, în primele două luni ale anului. Nu s-au putut prezenta întrucât se aflau în cantonament cu Steaua.

Mircea Sandu, Dumitru Dragomir şi alţi membri ai Comitetului Executiv al FRF sunt învinuiţi de procurorii DNA în dosarul excluderii Universităţii Craiova, de abuz în serviciu şi de sustragere de bunuri de sub sechestru.

Până în prezent, au fost audiaţi de DNA toţi cei acuzaţi în acest dosar şi mai mulţi foşti componenţi ai echipei oltene.

Acţiunea procurorilor DNA în acest caz a fost pornită pe baza plângerii penale depuse de gruparea Universitatea Craiova, în septembrie 2011. Clubul oltean a cerut începerea urmăririi penale faţă de cei zece membri ai Comitetului Executiv al FRF care au votat excluderea Universităţii Craiova din FRF. Aceştia i-au acuzat de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel