EXCLUSIV  Florin Cîțu, născut pe 1 aprilie, astrogramă. Provocare pentru premier: Nu îi va fi deloc ușor!

Premierul Florin Cîțu / Foto: gov.ro
Premierul Florin Cîțu / Foto: gov.ro

Astăzi îl sărbătorim pe Florin Cîțu, premierul României. Acesta s-a născut pe 1 aprilie 1972, la Râmnicu Vâlcea.

Avem un nativ cu Soarele în Berbec. Bineînțeles cu mari ambiții, curaj și dorința de a conduce. Nativii Berbec sunt recunoscuți pentru faptul că își arată potențialul doar atunci când se află la putere. Ca membru al unei echipe și fără rol de conducere/decizie nu se va simți confortabil. Poziția Lunii la naștere arată tiparul emoțional al unei persoane, iar Luna lui Florin Cîțu se afla în Scorpion. Ceea ce îi conferă o apetență pentru extreme, control, dar și pentru momentele de criză. Și de asemenea o neîncredere fantastică în oamenii de lângă el. Frica de trădare este destul de mare.

Cu Mercur, planeta comunicării, retrograd și în Berbec, premierul României jonglează întotdeauna între nevoia de a spune imediat ce gândește și cea de a cizela puțin mesajul. Venus se afla în Taur, fapt ce i-a conferit plăcerea și priceperea pentru finanțe, științe economice și calități de negociator.

Conjuncția Marte-Saturn din Gemeni este reponsabilă pentru dorința de a obține diplome importante, pregătirea academică, însă și pentru anumite tendințe conservatoare, disciplină exagerată, întârzieri și blocaje. Cu Nodul Sud în Leu, Florin Cîțu urăște mediocritatea și urmărește gloria. Nu concepe să piardă nicio luptă. Dar lecția lui este aceea de a învăța să facă parte dintr-un întreg, să își facă aliați și să nu lase orgoliul să îl orbească.

În 2021, Soarele lui va progresa în Gemeni, iar Luna va fi progresată în Fecioară. Florin Cîțu va trebui să găsească o punte între România conservatoare și România inovată. Și nu va fi deloc ușor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel