Federer, aproape de titlul cu numărul 100

Roger Federer a câştigat, duminică, turneul ATP de la Stuttgart (Germania), trecându-şi în palmares al 98-ea titlu în circuitul profesionist.

Tenismanul elveţian Roger Federer a câştigat duminică turneul ATP de la Stuttgart (Germania), în finala căruia l-a învins cu 6-4, 7-6 (7/3) pe canadianul Milos Raonic, trecându-şi în palmares al 98-ea titlu în circuitul profesionist. 

Federer, în vârstă de 36 ani, va reveni luni pe prima poziţie a clasamentului ATP, detronându-l pe spaniolul Rafael Nadal, care a câştigat recent, pentru a 11-a oară în carieră, turneul de Mare Şlem de la Roland Garros. 

La turneul pe iarbă de la Stuttgart, campionul din Ţara Cantoanelor a revenit în competiţie după aproape trei luni de pauză, renunţând să participe la sezonul pe zgură, aşa cum a procedat şi în anul trecut, de altfel. 

Roger Federer va ocupa începând de luni fotoliul de lider mondial, pentru a 310-a săptămână în cariera sa, un record pentru tenisul profesionist. Elveţianul, care are în palmares cele mai multe titluri de Mare Şlem (20), speră să cerească luna viitoare, pentru a noua oară în cariera sa, turneul de la Wimbledon.

Vezi şi:Universitatea Craiova, contract reziliat cu un jucător



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel