EXCLUSIV  EXPLOZIE pentru o ZODIE săptămâna asta: E de călcat pe coji de nucă, de avut GRIJĂ! Scandalul escaladează

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Horoscop 1- 7 noiembrie. Daniela Simulescu, previziuni pe întreaga săptămână pentru zodii.

"Marte intră azi în casa a 7-a la tine, Soarele este acolo, va intra și Mercur pe 6 noiembrie, ceea ce înseamnă că încărcătura relațională e gata să explodeze. Dacă ai dus nișe probleme din spate, să știi că se apropie de explozie. Trebuie să ai grijă să calci pe coji de nucă în preajma partenerului, mai ales dacă știi că au fost situații care nu au funcționa așa cum ți-a fi dorit sau dacă știi că ai făcut anumite greșeli sau dacă știi că partenerul nu s-a comportat cum ți-ai fi dorit. Acolo e de călcat pe coji de nucă, e de avut grijă, e de avut grijă să nu fiți precum niște copii și să începeți un scandal care escaladează și nu-l mai puteți opri apoi, pentru că atâtea planete în Scorpion pe urmă au așa, o reacție în lanț, și nu o poți controla.

Mai ales Marte în Scorpion este nuclear, nu ai cum să o oprești, deja s-a apăsat pe butonul respectiv.

Pentru cei care sunt singuri să știți că începe o perioadă interesantă, mai ales că guvernatorul vostru va face schimbarea săptămâna asta, săptămână importantă pentru voi.

Guvernatorul vostru face trecerea în Capricorn și vedeți că relațional începe o perioadă bună pentru a cunoaște oameni noi, oameni la distanță, online, prin aplicații, prin tot felul de mijloace pe care le avem la dispoziție. Dar vedeți că atâtea planete în casa a 7-a și cu Venus în Capricorn în casa a 9-a trebuie să țineți ștacheta sus, nu vă lăsați săptămâna asta duși de o vorbă frumoasă, de o floricică trimisă pe Facebook sau în alte părți, trebuie să aveți mare grijă.

Pentru cei care vor să călătorească, pentru cei care vor să-și extindă capacitățile mintale, pentru cei care vor să caute mentori sau să fie mentori, săptămâna aceasta este foarte, foarte bună.

Luna Nouă se petrece în casa a 7-a, în opoziție cu Uranus din casa 1. Oamenii pe care-i veți cunoaște sau cuceri zilele acestea, să stiți că pot apărea surprize. Nu vă faceți planuri cum vă făceați altădată. Răspundeți afirmativ oricărui semnal din partea Universului.

Profesional aveți aspecte foarte bune până la sfârșitul anului", le spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și redactor șef ASTROSENS, nativilor sau celor cu ascendentul în Taur.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel