Elena Udrea şi Traian Băsescu, împreună la un botez

Deputatul Elena Udrea şi preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, au participat, sâmbătă, la botezul unuia dintre fiii preşedintelui MP Cluj, Adrian Gurzău.

Traian Băsescu a participat, în calitate de invitat, alături de soţia sa, Maria Băsescu, iar Elena Udrea a fost naşa copilului botezat, Tudor Adrian.

'Eu l-am botezat şi pe George, fratele lui Tudor Adrian, şi le spuneam părinţilor că ar trebui să mai facă, pentru că încă nu am învăţat toţi paşii, ne-am cam încurcat, e adevărat, pentru că şi Tudor ne-a pus pe jar, că a plâns puţin. A ieşit un botez frumos şi acum este un copil deja creştinat şi sunt convinsă că va fi un copil fericit, cu credinţă în Dumnezeu şi că părinţii vor avea grijă să aibă o viaţă cât se poate de liniştită şi cu toate dorinţele lui împlinite', a declarat Udrea.

Ea a spus că le doreşte fericire tuturor celor care au participat la botez.

'Îi dorim fericire şi lui şi frăţiorului şi finilor, părinţilor şi bunicilor şi domnului preşedinte, doamnei Maria, care a fost aici, şi tuturor celor care au fost alături de noi', a completat Elena Udrea, care i-a dăruit copilului botezat hăinuţe şi jucării. Botezul a avut loc la Biserica Ortodoxă Sfântul Dumitru din localitatea Floreşti, în vecinătatea municipiului Cluj-Napoca. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel