Elena Băsescu, mireasă la Palatul Știrbey

elena_basescu
elena_basescu

Mezina familiei Băsescu, Elena, a ales data când va deveni doamna Ionescu și a stabilit locul ceremoniei religioase unde își va uni destinele cu logodnicul său, Bogdan Ionescu, zis Syda.

Elena Băsescu este în febra pregătirilor de nuntă. După ce a stabilit data căsătoriei civile și a ceremoniei religioase, Elena a hotărât ca petrecerea pentru invitați să aibă loc la restaurantul din incinta Palatului Știrbey.

Ceremonia religioasă va fi oficiată de preoţi de înalt rang în Patriarhia Română și se va desfășura în faţa Capelei "Sfânta Treime" din cadrul aceluiași ansamblu arhitectural, deoarece în interior nu se pot efectua slujbe religioase.

Viitoarea doamnă Ionescu şi-a comandat verighetele şi, mai nou, îşi caută rochii de mireasă, întrucât își dorește două, una de la o casă de modă cunoscută din Europa, iar alta de la un creator român.

Nici viitorul mire nu se lasă mai prejos, prietenii acestuia aflând că Bogdan va îmbrăca și el, în ziua căsătoriei, două costume de la case de modă renumite din Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel