Echipa ideală a Ligii 1, după etapa a 11-a. Reghecampf, antrenorul rundei

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 11-a:

PORTAR

Mihai Popa (FC Voluntari / 20 de ani) - Tânărul portar al ilfovenilor a bifat al treilea meci la rând fără gol încasat, răsplătind astfel încrederea primită din partea lui Liviu Ciobotariu.

FUNDAŞI

Lucian Goge (Rapid / 30 de ani - FOTO) - A marcat în premieră în Liga 1 şi a intrat în istoria giuleştenilor drept jucătorul care a înscris cel puţin un gol pentru Rapid în primele patru ligi din România.

Joyskim Dawa (FC Botoşani / 25 de ani) - A înscris pentru a doua etapă la rând. Devine o prezenţă constantă în formula de start aliniată de Marius Croitoru.

Daniel Celea (Chindia / 26 de ani) - Cu el în centrul defensivei, târgoviştenii au avut o serie de 380 minute fără gol încasat în Liga 1.

Iasmin Latovlevici (FC Argeş / 35 de ani) - A alergat mult pe durata meciului. A acoperit excelent ambele faze.

MIJLOCAŞI

Ion Gheorghe (FC Voluntari / 21 de ani) - Continuă seria evoluţiilor pozitive. A ajuns la trei goluri şi o pasă decisivă în cele opt partide bifate pe teren în ediţia curentă.

Dan Nistor (Uniersitatea Craiova / 33 de ani) - Experimentatul mijlocaş a marcat un gol şi a pasat decisiv pentru reuşita care a închis tabela.

David Miculescu (UTA / 20 de ani) - Introdus pe teren la startul reprizei secunde, decarul arădenilor a reuşit o dublă, salvând un punct pentru UTA.

ATACANŢI

Gabriel Torje (Dinamo / 31 de ani) - Este unul dintre jucătorii în care dinamoviştii îşi pun multe speranţe. A înscris pentru a doua oară în sezonul actual.

Kevin Luckassen (Sepsi OSK / 28 de ani) - A înscris primele lui goluri pentru covăsneni. Este un atacant puternic, capabil să câştige multe dintre duelurile fizice cu adversarii.

Claudiu Petrila (CFR Cluj / 20 de ani) - A fost cel mai bun jucător de pe teren. A strâns în campionatul curent patru goluri, două pase decisive şi un penalty scos.

ANTRENORUL ETAPEI

Laurențiu Reghecampf (Universitatea Craiova / 46 de ani) - De la meci la meci, "Ştiinţa" lui Reghe arată tot mai bine. După ultima victorie, alb-albaştrii au revenit pe un loc de play-off, transmite Liga Profesionistă de Fotbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel