EXCLUSIV  Echinocțiul de primăvară afectat de Neptun

Echinoctiul de primavara 2020
Echinoctiul de primavara 2020

Joi, 20 martie, la ora 05:50(a României) vom avea startul primăverii astronomice și astrologice.

Echinocțiul de primăvară este acel moment în care ziua este egală cu noaptea, în orice loc de pe Pământ. Soarele va ieși din letargicul semn al Peștilor și va a trece în cel energic și însuflețit al Berbecului. Poate că avem nevoie de acest lucru, să ne mai scuturăm de o lene interioară și să începem să dobândim un plus de încredere. 

Astrograma momentului(valabilă până la următorul echinocțiu) are ascendentul în Pești, iar Neptun, planeta speranței dar și a confuziei, este chiar în conjuncție cu ascendentul. Soarele(energia) este în casa 1(modul în care vedem situația), dar sub imperiul lui Neptun, incertitudinea este singura care ne guvernează viața. 

În casa a doua, a banilor, se află planeta Uranus, a instabilității și a inovației, dar și Venus, considerată Micul Benefic. În următorul an, vom fi nevoiți să ne revenim după cutremurul financiar provocat de pandemie, dar și să găsim alte soluții. Cei întreprinzători vor fi recompensați. 

Casa a 11-a, cea a grupurilor/a comunității, are un stellium de planete în Capricorn(Marte, Jupiter, Pluto și Saturn), ceea ce ne arată necesitatea distanțării sociale. Să nu uităm că semnul Capricornului este cel care adoră izolarea și singurătatea.

Zilele următoare, veți putea urmări pe canalul de Youtube DCNews, dar și pe pagina de Facebook o emisiune specială despre acest aspect. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel