După 20 august, două zodii pot face bani mulți. La ce să fie atente

Sursă foto: Pexels (Dom J)
Sursă foto: Pexels (Dom J)

Viața noastră e afectată, de la un simplu coș de cumpărături până la facturi la apă, electricitate, la întreținere. Astrologul Daniela Simulescu ne recomandă ca în următoarele luni, cel puțin până la finalul lui 2022 să fim mai atenți cu banii, nu doar cu cei pe care îi cheltuim, ci și cu cei pe care am putea să îi producem.

Două zodii cu noroc la investiții după 20 august ar putea fi Gemenii și Scorpionii! 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În primul rând, până în octombrie este de bine. Vă merge mintea extraordinar de bine și pentru banii voștri și pentru ai altora. Nici nu veți conștientiza câte lucruri puteți să faceți în zona financiară. Marte mergând apoi în semnul vostru, totul va depinde de voi. Cât e Marte în casa a 12-a până pe 20 august, sunt câteva îngrijorări legate de sănătate. Sfatul astrologului este să faceți chestii pentru voi, cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru propria persoană, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Oamenii din jurul vostru vă sprijină.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Până pe 20 august, din cauza partenerului faceți multe cheltuieli sau partenerul face din cauza voastră. După 20 august, Marte va intra în casa a 8-a până în martie anul viitor. Este vorba despre moșteniri, despre afaceri, taxe, de impozite, dar e și o perioadă extraordinară să faceți investiții. Cu Nodul Sud în semnul vostru nevoia de supraviețuire este foarte mare. Nu este o perioadă bună pentru un proces de partaj, dar puteți să învățați să negociați.

Aspecte valabile pentru toate semnele zodiacale:

Componenta financiară, așadar, plutește în aer, mai ales că axa Scorpion-Taur vorbește despre bani, despre cum putem să îi investim, cum gestionăm cheltuielile astfel încât să trăim cu mai puțin decât o făceam, având în vedere și creșterea mare a prețurilor.

Uranus va rămâne în Taur până în 2026, deci nimic nu este sigur, în orice clipă ne putem confrunta cu exact scenariul care nici prin cap nu ne-ar fi trecut vreodată, așa că e bine să avem mereu un fond de rezervă.

Astrologul ne amintește și de faptul că energia Nodului Sud în Scorpion care aduce crize poate oferi aspecte extrem de favorabile pentru cei care vor să profite de astfel de momente și au calități în zona afacerilor. Cu Nodul Sud în Scorpion poți da lovitura. Citește mai multe pe ASTROSENS

Ce bijuterii ar trebui să poarte fiecare zodie

Fiecare semn zodiacal dispune de câteva caracteristici care îl fac mai predispus anumitor feluri de a se prezenta. Ce bijuterii credeți că ar trebui să poarte fiecare zodie în funcție de trăsăturile ei?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecul e cam grăbit și s-ar putea să nu își dorească mai mult de un ceas prin care să vadă exact cât mai are de alergat, cât timp a rămas din traseul pe care îl face pentru a cuceri un vârf, la ce oră se trezește ca să aibă timp să facă tot ce și-a propus. Berbecul va avea mereu o natură practică. E posibil, totuși, ca dacă își ia bijuterii, să investească în ceva de calitate. 

Taur/ Ascendent în Taur

Taurilor le place confortul și viața bună. Sunt atrași atât de coliere, cât și de brățări. Vor dori să își pună în evidență gâtul și să le arate celorlalți situația lor financiară. Taurului îi place să aibă, cu cât mai mult, cu atât mai bine. Sunt atrași și de cristale, pietre prețioase, aur, argint, tot ce are legătură cu pământul, resursele, natura. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel