Dumitru Dragomir, pe punctul de a pierde șefia LPF

Zi mare pentru destinele fotbalului românesc. Dumitru Dragomir și Gino Iorgulescu se bat pentru fotoliul  de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, în urma  voturilor exprimate de cei 18 preşedinţi de cluburi de fotbal din prima divizie. Miza alegerii noului președinte al LPF este atât de mare încât o casă de pariuri a stabilit cote pentru cei doi candidați.

Din câte se pare, Dumitru Dragomir va avea emoții mari la scrutinul de joi, iar potrivit informațiilor de ultim moment acesta ar putea chiar pierde șefia LPF.

Tot mai mulţi preşedinţi de club sunt nemulţumiţi de serviciile lui Dragomir, iar cel puţin trei dintre ei, după cum însuşi Dragomir recunoaşte, îl vor vota pe oponentul său, Gino Iorgulescu. "Sunt sigur sută la sută că voi câştiga un nou mandat în funcţia de preşedinte. Puneţi bani la pariuri oricât de mulţi, pentru că voi câştiga. Pronosticul este 15 voturi la 3 pentru mine sau 17 la 1. Am pregătit şi şampania, o masă cu delicatese, mi-am luat toate măsurile necesare", spunea Dumitru Dragomir.

Miza alegerilor de la LPF este foarte mare. De altfel, o casă de pariuri din Bucureşti a stabilit cote de pariuri pentru alegerile la preşedinţia LPF, Dumitru Dragomir fiind favorit cu o cotă de 1.35, în timp ce contracandidatul său, Gino Iorgulescu, are o cotă de 3.00.

Potrivit unor informații vehiculate joi dimineața, în cursul serii de miercuri, președinții mai multor cluburi din Liga 1 au participat la o întâlnire în care s-a pus la punct planul pentru înlăturarea lui Dumitru Dragomir din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal. La întâlnire ar fi participat și vicepremierului Liviu Dragnea, un apropiat al  lui Gino Iorgulescu, informează ProSport.

Prezența lui Dragnea confirmă cea mai mare temere pe care Dumitru Dragomir o are înaintea alegerilor: implicarea politicului! Șeful LPF spunea că și-ar face griji pentru câștigarea unui nou mandat doar în cazul în care politicul s-ar implica în sport.

 De asemenea, din câte se pare,  Gigi Becali, la sfatul lui Cosmin Olăroiu, a decis să dea votul Stelei lui Gino Iorgulescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel