Două telefoane cu acelaşi cont de whatsapp. Va fi posibil

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Contul de whatsapp va putea fi folosit pe două dispozitive simultan, anunţă dezvoltatorii. 

Deși rețeaua WhatsApp oferă deja suport multi-device, modul de implementare este foarte restrictiv, fiind posibilă asocierea unui dispozitiv secundar doar prin interfața WhatsApp Web, WhatsApp Desktop, sau cu ajutorul unui smart display din seria Facebook Portal. În formula actuală, nu poți seta WhatsApp pe un smartphone decât dacă inserezi și cartela cu numărul de telefon asociat contului respectiv.

Pentru a folosi WhatsApp pe mai multe dispozitive, ești în continuare dependent de smartphone-ul pe care este instalat serviciul, însă ai un nivel de libertate mai mare. În trecut, nu puteai decât să deschizi un browser și să scanezi codul QR cu aplicația de mobil, dar dacă telefonul se deconecta de la internet, erai automat delogat și pe computer. Verificarea conexiunii la internet a telefonului original se face însă acum la 14 zile, odată ce ai dispozitive „înrolate” în multi-device.

Potrivit ultimelor zvonuri, actualizarea numită multi-device 2.0 va oferi utilizatorilor exact ce-și doreau mai mult: posibilitatea dea seta același cont pe un al doilea smartphone, finalizând autentificarea pe telefonul principal.

Informația este susținută cu o captură de ecran, presupusă a fi ecranul de întâmpinare afișat la asocierea celui de-al doilea smartphone. Odată conectat, dispozitivul pare să descarce arhiva de mesaje la fel ca la conectarea prin WhatsApp Web pe PC sau tabletă, scrie go4it.ro

Whatsapp nu va mai funcţiona pe anumite telefoane

Mai multe telefoane, laptopuri și alte dispozitive vor rămâne fără Internet începând cu data de 30 septembrie.

Acest fapt este cauzat de expirarea unui certificat digital care este utilizat, în general, pentru a verifica securitatea conexiunilor la Internet.

Unele modele mai vechi de iPhone, computere, console și multe alte dispozitive depind de certificatul digital. Prin urmare, atunci când acesta expiră, dispozitivele pot pierde posibilitatea de a accesa pagini securizate pe Internet. Prin urmare, având certificatul digital expirat, proprietarii unor obiecte electronice vechi nu vor putea viziona un serial pe Netflix, cumpăra online prin Amazon sau trimite un e-mail prin Gmail ori purta o conversaţie pe Whatsapp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel