Dosarul Sorinei a fost strămutat la Slatina

Andrei Itu / 02 iul 2019 / 12:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Magistrații Curții de Apel Craiova au decis. Dosarul Sorinei de la Baia de Aramă va fi strămutat la Slatina. Solicitarea a fost făcută de familia Săcărin. Magistrații olteni decid dacă fata poate sau nu să plece în SUA.

Dosarul Sorinei, fetița de la Baia de Aramă, adoptată de o familie din SUA, va fi strămutat la Tribunalul Olt, potrivit deciziei de marți a magistraților Curții de Apel Craiova. 

Magistrații Curții de Apel Craiova au decis ca dosarul Sorinei să fie strămutat la Slatina, în județul Olt, la Tribunal, în urma solicitării familia Săcărin.

„S-a admis cererea de strămutare a dosarului de la Judecătoria Drobeta Turnu Severin la Tribunalul Olt. Minuta este mai amplă, au fost desființate și actele întocmite de Judecătoria Drobeta Turnu Severin ca urmare a admiterii cererii de strămutare. Dosarul va fi trimis la Tribunalul Olt, se va înregistrat și se va da un termen de judecare. Conform minute se dispune refacerea tuturor actelor îndeplinite de instanță înainte de strămutare”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ionel Grigorie, purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Craiova.

În urmă cu o săptămână, părinţii adoptivi ai fetiței de 8 ani din Baia de Aramă i-au cerut procurorului general Bogdan Licu strămutarea judecării ordonanţei preşedinţiale de la Mehedinți departe de zona Craiova, de teamă că vor fi linșați și pentru a evita un „scandal monstruos la Tribunalul Mehedinți”.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27