DIETA revoluționară a unui JAPONEZ: Cum scapi de grăsimea de pe burtă prin exerciții de RESPIRAȚIE

Dieta prin respiraţie poate înlocui cu succes seriile chinuitoare de abdomene / Pxhere
Dieta prin respiraţie poate înlocui cu succes seriile chinuitoare de abdomene / Pxhere

Un japonez a devenit celebru după ce i-a convins pe oameni că pot slăbi doar printr-un exerciţiu de respiraţie.

Este știut faptul că respirația corectă ne îmbunătățește sănătatea. O informație mai puțin știută, însă, este aceea că respirația poate avea un impact pozitiv și asupra siluetei. Vorbim despre o metodă japoneză, așa-numita “Dietă a respirației prelungite“. Un japonez susține că poți scăpa de burtă dacă urmezi exercițiile sale de respirație. Guru Ryosuke susține că exercițiile sale de respirație, repetate zilnic, îi pot ajuta pe oameni să piardă câteva kilograme bune. Important este să se așeze în poziția corectă și să inspire de fiecare dată preț de 3 secunde, iar expirația să dureze 7 secunde.

Iată ce trebuie să faceți:

Este vorba despre două exerciții: pentru primul exercițiu, ridică mâinile deasupra capului, inspiră pe nas timp de trei secunde, inspiră pe gură timp șapte secunde. Pentru al doilea exercițiu, încordează posteriorul în timp ce-ți aşezi o mână pe abdomen, cealaltă mână pe spate, la nivelul mâinii care stă pe abdomen. Această poziție a mâinilor are drept scop menținerea spatelui drept. Inspiră pe nas timp de trei secunde, expiră pe gură timp de șapte secunde.Oricare dintre cele două exerciții ai alege, el trebuie repetat de șase ori consecutiv  în fiecare zi.

Cum te ajută respirația să slăbești, fără diete restrictive și fără sport

Specialiștii spun că așa-numita “dietă a respirației prelungite” favorizează slăbirea, întrucât crește forța musculară și accelerează metabolismul. Acest tip de respirație determină creșterea nivelurilor de oxigen din sânge, ceea ce facilitează metabolizarea grăsimii stocate în organism. Exercițiile de respirație trebuie să fie asociate cu o alimentație supravegheată. Nu este vorba despre restricții alimentare majore, ci de echilibru. De reținut este faptul că metoda respirației prelungite trebuie practicată cu precauție, căci poate sta la originea hiperventilației sau chiar a pierderii conștienței.

Conform www.femmeactuelle.fr, tehnica respirației prelungite a fost descoperită în Japonia, în anul 2013, de către actorul Miki Ryosu. Cu ajutorul acesteia, actorul a reușit să scape de 12 kg și 13 cm din talie în șapte săptămâni. Și asta cu un efort de doar două minute zilnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel