De ce trebuie să pui bicarbonat pe carnea crudă. Secretul marilor restaurante

Ana Vasilescu / 11 iul 2019 / 21:02 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Bucătarii din marile restaurante au un secret atunci când pregătesc carnea. Aceştia adaugă un ingredient simplu care face orice carne mai fragedă. Puteţi obţine şi voi, acasă, o friptură la fel de gustoasă şi de fragedă. Tot ce trebuie să faceţi este să adăugaţi puţin bicarbonat de sodiu.

Iată ce trebuie să faceţi:

Pasul 1

Pregătiți carnea. Trebuie să o tăiaţi în felii mici.

Pasul 2

Presărați bicarbonat de sodiu pe carnea crudă. Adăugaţi o lingură de bicarbonat la 450 de grame de carne.

Pasul 3

Lăsați carnea cu bicarbonat timp de o oră.

Pasul 4

Clătiți bine, apoi uscaţi carnea cu şerveţele de hârtie.

Pasul 5

Continuați cu rețeta. 


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27