De ce nu a fost exclus și Tăriceanu din PNL

antonescu-tariceanu dece
antonescu-tariceanu dece

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astăzi că nu s-a pus niciodată în discuție excluderea fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, chiar dacă acesta "a avut și va avea poziții critice". La această decizie a avut un aport important faptul că Tăriceanu nu s-a asociat Inițiativei România Liberală, a explicat Antonescu.

"Domnul Tăriceanu a avut poziţii critice şi probabil va mai avea, niciun fel de problemă. Tot ceea ce am spus public şi mi-am dorit să se întâmple a fost ca domnul Tăriceanu să nu participe în cortegiul domnului Chiliman, domnului Meleşcanu şi a domnului Ungureanu, a domnului Piţigoi sau cine mai sunt la reconstruirea dreptei în altă parte. Domnul Tăriceanu n-a făcut-o, domnul Tăriceanu ca atare, chiar dacă are poziţii critice, este şi nu a fost niciodată pus sub îndoială în interiorul PNL, unde sunt convins că va şi rămâne", a spus liderul liberal, citat de Mediafax.

Chiliman și Moisescu îl calomniau pe Tăriceanu în 2009

Președintele PNL spune că a fost aproape de Călin Popescu Tăriceanu, mai ales atunci când acesta s-a luptat cu Traian Băsescu, și nu l-a atacat precum o făceau Andrei Chiliman și Vlad Moisescu în 2009.

"Niciodată nu am folosit împotriva domnului Tăriceanu nici cel mai mic dintre pretinsele argumente ale adversarilor săi. Mai mult decât atât, atunci când domnului Tăriceanu i-a fost cu adevărat greu, atunci când a dus bătălia cu un Traian Băsescu în culmea ... în puterea vârstei politice, atunci chiar noi cei care mai aveam şi poziţii divergente - eu sau Ludovic Orban - am fost foarte aproape de premier. Eu niciodată nu am vorbit în public nenorocirile pe care le-au vorbit despre Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman sau Vlad Moisescu în anul 2009. Niciodată", a mai spus Antonescu.

Călin Popescu Tăriceanu și Crin Antonescu au disensiuni încă de la alegerile parlamentare din decembrie 2009, unul dintre motive fiind că liderul liberal nu i-a oferit un post de ministru lui Tăriceanu, în cabinetul USL. În această jumătate de an cei doi și-au lansat atacuri dure, Tăriceanu plasându-se pe lista neagră a lui Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel