EXCLUSIV  Daniela Simulescu, avertismente în rafală pentru o zodie. Probleme financiare, alimentare şi de cuplu. Cum se rezolvă?

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Astrologul DC NEWS Daniela Simulescu a lansat o serie de avertismente în rafală pentru o zodie. 

"Relaţional, e o perioadă foarte bună spre a corecta. Dacă lucrurile nu au mers bine în ultimul timp, săptămâna asta, cu Venus în casa a şaptea şi trigonul cu Uranus, e nemaipomenită pentru a corecta. Vă puteţi duce la biserică, faceţi o rugăciune, şi de mâine începeţi să vă purtaţi altfel cu partenerul. 

Atenţie! Nu vă duceţi să vă rugaţi să vină partenerul, să se schimbe el. Nu, schimbaţi-vă voi şi în funcţie de asta se va schimba şi el." , a spus Daniela Simulescu despre cei din zodia Peşti. 

Ce se întâmplă cu banii

"Rugăminte foarte mare în zona financiară. Cheltuiţi foarte mult fără să vă daţi seama, în toate părţile posibile şi imposibile, nu gestionaţi deloc bine zona financiară. Pe de altă parte, vă pot înţelege, pentru că sunt multe cheltuieli pe care nu le-aţi luat în calcul, vremurile sunt cum sunt.", a mai spus astrologul DC NEWS. 

Probleme la alimentaţie. "NU CONSUMAŢI ACESTE PRODUSE"

"În acelaşi timp aş vrea să vă atrag atenţia şi la zona de alimentaţie. Marte este în casa a doua şi are şi o componentă de alimentaţie.  Cu toate tranzitele astea, sunt curioasă cum gestionaţi voi mesele zilnice, cum aveţi stilul alimentar sau dacă mâncaţi ce trebuie. Încercaţi să nu consumaţi foarte multe produse care vă ţin în priză, cofeină, dulciuri, alcool, pentru că aveţi o tendinţă spre vicii. Oricum sunteţi anxioşi, dacă vă mai daţi şi voi stimulente... să nu vă mai plângeţi după. ", a continuat ea. 

În ceea ce priveşte prietenii, este important ca nativii din zodia Peşti să facă primul pas. 

"O să vă simţiţi un pic singuri, depărtaţi de prieteni, de parcă nu mai sunt la fel de mulţi ori la fel de prezenţi. Oamenii se schimbă, nu înseamnă că au ceva cu voi. Dacă vă e dor de ei, căutaţi-i!", a conchis Daniela Simulescu. 

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel