Daniel Constantin, copreședintele USL, nominalizat la Agricultură

daniel
daniel

Daniel Constantin, președintele PC, a fost singurul nume confirmat în noul guvern, după nominalizarea lui Victor Ponta ca premier de către președintele Băsescu.

Daniel Constantin are 34 de ani, este nominalizarea la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în guvernul Ponta. Cariera sa politică a fost marcată de relaţia pe care o are cu Dan Voiculescu, cel care de altfel l-a impus, în urmă cu doi ani, la conducerea Partidului Conservator.

Noul ministru al agriculturii a absolvit în 2002 Facultatea de Zootehnie, obţinând ulterior şi diploma de masterat în domeniul managementului calităţii şi inovaţiei, din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti. În timpul studenţiei, Constantin s-a implicat în mai multe activităţi, fiind preşedintele Ligii Studenţilor din cadrul universităţii sale.

 În perioada 2003-2006, Daniel Constantin a fost coordonator Corpului Consilierilor de Integrare Europeană din cadrul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale la Ministerul Integrării Europene. Între 2007 şi 2009, actualul preşedinte al PC a ocupat funcţia de evaluator independent al Băncii Mondiale, în cadrul proiectului MAKIS ("Modernizarea Sistemului de Informare şi Cunoaştere în Agricultură").

 În 2009, a fost numit funcţia de director general la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel