EXCLUSIV  Dacă ești în zodia SĂGETĂTOR, trebuie să acționezi RAPID. Marte e în semnul tău până în 24 ianuarie. Pune și la LOTO

Horoscop Săgetător/ foto pexels
Horoscop Săgetător/ foto pexels

Dacă ești în zodia Săgetător și acționezi acum, ai toate șansele de câștig. Dacă nu te folosești de prezența lui Marte, vei fi agresiv și furios. 

”Anul începe cu multe, multe, multe cheltuieli, dar și cu o nevoie de a voastră de a învăța lucruri noi sau să materializați lucrurile pe care le-ați învățat în ultimul timp. Saturn rămâne în casa a treia, iar Jupiter a intrat în casa a patra și trebuie să dați o formă. Previziunile sunt valabile pentru tot anul 2022 la voi. De săptămâna aceasta începând și tot anul 2022 trebuie să dați o formă. Ce înseamnă o formă? Îmi fac un plan de casă, îmi cumpăr o casă, îmi vând un imobil, îmi caut altă chirie, îmi mobilez casa sau îmi fac o afacere, un parteneriat, dau o formă, pictez ceva, sculptez ceva, fac o grădină, aveți nevoie să construiți ceva, dar voi. Că vin și ceilalți și vă ajută sau se implică e un lucru minunat. Până în 24 ianuarie, îl aveți pe Marte în semnul vostru, iar eu, în locul vostru, cu Marte, aș pune și la Loto, m-aș apuca și de sport, m-aș duce unde nu m-aș fi gândit niciodată că o să mă duc. Folosiți-l pe Marte, cât puteți, lăsați-l să-și facă el treaba și nu vă înfrânați. Mai aveți și momente în care veți sări voi să luați apărarea, să faceți dreptate în anumite situații, dar nu contează, Marte trebuie pus la muncă! Dacă nu este pus la muncă, vă înfuriați, sunteți agresivi. Când Marte nu e muncit, săriți din nimica toată. Una e să săriți când e necesar, alta e să o faceți din prostioare. Când îl folosiți pe Marte, sunteți chiar glumeți. Deci folosiți-l cât se poate de mult” a spus astrologul Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei SĂGETĂTOR sau pentru cei cu ascendent în această zodie, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 3-9 ianuarie 2022. 

HOROSCOP ianuarie 2022. Principalele evenimente

Pe 2 ianuarie, am avut Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur și-a început tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

Vezi ce aduce luna ianuarie pentru fiecare zodie pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel