EXCLUSIV  Dacă ești în zodia FECIOARĂ, trebuie să citești asta

foto pixabay/ Horoscop Fecioară, 20-26 septembrie 2021
foto pixabay/ Horoscop Fecioară, 20-26 septembrie 2021

Iată ce anunță astrele pentru zodia Fecioară, în perioada 20 - 26 septembrie 2021. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a prezentat, astăzi, în cadrul emisiunii horoscopului săptămânal, previziunile astrologice pentru fiecare zodie. 

Pentru nativii zodiei Fecioară și pentru cei cu ascendent în Fecioară, astrologul Daniela Simulescu a spus, pentru perioada 20 - 26 septembrie 2021:

- Luna Plină se petrece în casa voastră, a șaptea. Există o necesitate de a reconfigura relațiile în care vă aflați, pentru cei care simt nevoia sau au avut parte de evenimente și ceva le-a zis să se schimbe. Voi trebuie să renunțați la ceva pentru partener sau partenerul trebuie să renunțe la ceva pentru voi. E nevoie de un compromis. Luna Plină se petrece lângă Neptun și când îl avem pe Neptun în preajmă, el zice: lasă-te convins, nu trage cu dinții de nimic. Unul dintre voi trebuie să renunțe ca să fie bine în relație. Luna plină vă arată cât de toxic este partenerul vostru. Iubirea este confundată cu atașamentul și, dacă nu este sănătos, veți vedea că relația în care vă aflați vă face mai mult rău decât bine. Când relația sau partenerul trece anumite limite și vă dăunează mai mult, luați o pauză să vă gândiți, o zi, două, trei. Aveți nevoie să gândiți lucrurile la rece, obiectiv, asta dacă omul sau relația vă dăunează, vă fac rău, dar depinde și de voi. 

- Soarele intră în casa a doua, Mercur va retrograda acolo și o să vă faceți un bilanț: câți bani aveți, câți bani veți avea până la sfârșitul anului, aveți tot felul de momente în care stabiliți ce faceți și drămuiți banii altfel. Am o bănuială că veți cheltui în o lună - două mai mult decât ați cheltuit în jumătate de an. În afară de chestiile zilnice, rate, apar evenimente sau situații care necesită o cheltuială din partea voastră. 

Vezi horoscopul complet pentru fiecare zodie în video: 

Luna Plină, în 21 septembrie 2021

”Luna Plină din data de 21 septembrie, Luna Plină în Pești, se va întâmpla undeva la ora 2:55. (...) Luna Plină fiind în Pești ne vorbește mult despre abandon, despre pierderi, dar și despre tot ce este toxic. (...) Această Luna Plină îi va înțepa mai degrabă pe: Gemeni, Săgetător, Pești și Fecioară.” a spus astrologul Daniela Simulescu. 

Vezi aici mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel