EXCLUSIV  Dacă ești în zodia FECIOARĂ, citește ASTA: Ce spun astrele pentru tine despre bani și dragoste. Venus aduce VINDECARE

foto pixabay/ HOROSCOP FECIOARĂ, 4-10 octombrie 2021
foto pixabay/ HOROSCOP FECIOARĂ, 4-10 octombrie 2021

Dacă ești născut sub semnul zodiei Fecioară, pentru tine urmează o perioadă bună, chiar dacă vei fi tentat/ă în continuare să faci cheltuieli. 

”Cheltuielile vă vor urma și în săptămâna 4-10 octombrie. Un lucru curios la voi e că vă veți lăsa convins să cheltuiți bani pe lucruri, situații sau evenimente. Vă e frică să luați o decizie ca să nu greșiți. Ar fi bine să-i ascultați pe ceilalți, să cereți un sfat. Întrebați de fiecare dată și strângeți opinii. 

VINDECARE pentru Fecioare și puterea de a o lua de la capăt

Dincolo de acest aspect, Venus intră în casa a patra, ceea ce e un lucru bun. Casa a patra se referă, în primul rând, la cămin. De data aceasta, Venus în Săgetător în casa a patra, pentru voi, poate veni și cu o așezare, o senzație de întreg, de bine, de liniște, vindecare și puterea de a o lua de la capăt, fie cu cineva nou, fie în relația în care te afli. Câteva ore cu voi vă vor ajuta să vă canalizați altfel energia. Venus în Capricorn din 6 noiembrie vă va aduce multe oportunități din punct de vedere amoros, o să vedeți!” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară. 

HOROSCOP 4-10 octombrie 2021, VIDEO: 

6 octombrie 2021, Lună Nouă în Balanță

Luna Nouă de pe 6 octombrie în zodia Balanță se va petrece lângă Marte și Mercur retrograd. Când te gândești la fenomenul de Lună Nouă, ți se pare că este vorba de noi începuturi, doar că, în acest caz, vom avea de-a face cu revizuiri în ceea ce privește relațiile noi sau cele mai vechi, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Vezi mai mult aici

ȚINEȚI MINTE aceste două date din OCTOMBRIE 2021

”Țineți minte două date: 11 și 17 octombrie. Pe 11, Saturn își va opri retrogradarea, iar pe 17 octombrie, Jupiter va face același lucru, în semnul Vărsătorului. Acești doi aștri au fost “vinovați“ pentru distanțarea socială, restricții, proteste. Abia în jurul celor două date ne vom da seama de amplitudinea valului patru al pandemiei. Vă invit să fiți atenți la incidența dintre 11 și 17 octombrie. Semnul Vărsătorului adoră realitatea așa cum este ea cu adevărat, nu optimismul deșănțat.” este mesajul transmis de astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Vezi mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel