Cum să scapi de părul lăsat de animale în fiecare colţ al casei

Nu poți trăi fără animalele de companie, însă, te-ai săturat să tot aduni părul lor din fiecare colţ al casei. Vă prezentăm cele mai bune trucuri care vă ajută să uitaţi de el.

Deşi îţi iubești animalele și nu poți petrece o zi fără compania câinilor sau a pisicilor, părul lăsat pe canapele, pături sau mobilier este întotdeauna enervant.

Lupta împotriva părului de pisici și câini este dificilă, dar nu imposibilă. Vă oferim câteva trucuri care vă vor fi de folos

O soluţie ca să scăpaţi de părul lăsat de animale în toată casă este să împiedicaţi căderea ei.

Eliminarea întregului păr din animalele de casă la domiciliu este imposibilă, însă o strategie bună este reducerea cantității de păr pe care câinele sau pisica îl pierde. Aceasta implică periaj regulat cu produse potrivite, în special în timpul perioadei de îmbătrânire. Periajul părului animalelor de companie este esențial pentru a elimina părul mort, care este cel care se încadrează și rămâne în fiecare colț al hainei noastre și al casei noastre.

De asemenea, periajul va favoriza creșterea părului animalului de companie, deoarece porii vor respira mai bine după îndepărtarea tuturor straturilor moarte. De asemenea, permite curățarea animalelor și protejarea împotriva infecțiilor, deoarece periajul îndepărtează particulele de praf sau murdăria acumulată în blană.

Ia o perie potrivita pentru tipul de păr de câine sau pisica și efectuează periază de aproximativ 2 ori pe săptămână, veți observa ca mai puțin păr pe pat sau pe canapea si blana animalului tau de companie are un aspect mult mai sănătos și mai luminos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel