Cum să reziști o zi întreagă pe tocuri

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

De câte ori priveşti la show-urile de modă te gândești "cât mi-aş dori să ies și eu din casă dimineața cu tocuri înalte și cu zâmbetul pe buze". Poate pare imposibil, dar există câteva trucuri pentru a rezista întreaga zi pe tocuri înalte. 

Mersul în pantofi stiletto nu trebuie să fie o corvoadă. Iată câteva din secretele care te pot ţine pe tocuri o zi întreagă, fără să fii nevoită să bagi picioarele în apă rece când te întorci acasă.

Aplică branțuri cu gel pe talpă – atuurile acestor branțuri sunt că ele vor împiedica picioarele tale să se mai simtă obosite, asigurând o stare de relaxare și confort.

Asigură-te că alegi mărimea potrivită la pantofi - cea mai mare greșeală pe care o fac femeile este că nu își cunosc bine mărimea pe care o poartă la pantofi. Piciorul tău se schimbă de-a lungul anilor, mai ales după ce naști, așa că probează întotdeauna ce cumperi.

Alege platforme în locul tălpilor subțiri - tălpile subțiri îți vor provoca dureri de picioare, în timp ce platformele sau tălpile un pic mai groase vor mai elibera presiunea în timp ce mergi. O talpă dintr-un material cauciucat este perfectă.

Practică yoga – modelele care merg în fiecare an kilometri întregi pe catwalk pe tocuri înalte spun că yoga le ajută enorm la menținerea echilibrului. Cu cât îți exersezi mai bine mușchii, cu atât ai șanse mai mari să îți păstrezi echilibrul pe tocuri.

Nu te grăbi! Mergi încet! - Atunci când porți o pereche de pantofi, nu încerca să te grăbești, fă pași mici și astfel va crește confortul tău în timpul mersului. Când te încalți cu pantofi asumă-ți că nu te poți grăbi în ziua respectivă.

Relaxează-ţi gambele! - Printre cele mai cunoscute trucuri pentru a rezista pe tocuri este acela de a-ți întinde gambele din când în când pe parcursul zilei. Acest lucru îl faci ridicând talpa piciorului și permițând gambei să se întindă. Acest exercițiu simplu te va face să te simți mult mai confortabil în pantofi.

Fii pregătită! - Poartă mereu un pachet de plasturi în geantă. Nu se știe cum îți apare o bătătură sau o bășică, iar purtatul pantofilor cu toc ar putea să devină o misiune imposibilă. Trebuie să ai la îndemână un plasture pe care să îl aplici rapid zonei lezate.

Ştiind toate acestea, de acum încolo nu trebuie să-ți mai fie teamă de pantofii cu toc. E de ajuns să ții cont de aceste sfaturi și vei fi frumoasă pe tocuri, dar cel mai important... te vei simți confortabil ore în şir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel