Cum să ai acces la jocuri video de top fără a avea un calculator bun

La lansarea Google Stadia, noul serviciu de gaming al companiei americane, gigantul IT a promis că aplicația va avea o parte gratuită.

La lansarea Google Stadia, noul serviciu de gaming al companiei americane, gigantul IT a promis că aplicația va avea o parte gratuită și va lansată cândva în 2020. Conform The Verge, executivul Phil Harrison a îngustat perioada de așteptare și a confirmat că, în următoarele câteva luni, „Stadia Base" va putea fi accesat de oricine.

Stadia Base

(w670)

Odată ce „Stadia Base" va apărea, serviciul va putea fi accesat „Fără bani, fără să ai vreo cutie în casă, poți să dai un click și să te joci titlurile extraordinare direct pe serverele noastre". În situația de astăzi, clienții Stadia pot cumpăra „consola" pentru 600 de lei, trebuie să plătească 50 de lei pe lună pentru serviciu și sunt obligați să cumpere un joc dacă vor să-l joace.

Lansare dificilă

 (w670)

Cum toate consolele au lansări dificile din pricina lipsei de jocuri video, cel mai probabil și Stadia va depăși perioada. 120 de jocuri noi a promis Google pentru anul 2020, printre care și 10 jocuri exclusive.

Competitorii periculoși

 (w670) 

Cu toate acestea, Google este pus într-o situație dificilă, poate neanticipată, odată cu lansarea GeForce Now în Statele Unite și în Europa pentru doar 25 de lei pe lună. În plus, oamenii care vor să încerce serviciul nu trebuie să ofere datele cardului și au încercări nelimitate de o oră. Din păcate pentru giganții americani, Nvidia face lucrurile mult mai ușoare decât a încercat Google.

Puteți încerca Geforce Now chiar aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel