EXCLUSIV  Culisele scandalului gunoiului din Sectorul 1. Constantin (PMP), date șoc: Armand, LIVE de imagine, la miezul nopții

Captură video - DC News
Captură video - DC News

Ioana Constantin, aparținând formațiunii PMP, a relatat despre modul în care o companie de salubrizare a obținut contractul cu Primăria Sectorului 1. 

„Doamna Armand ce a făcut. A intrat starea de alertă astăzi la ora 2”, a început relatarea Ioana Constantin, consilier PMP. 

„Deci prefectul Capitalei, în mod abuziv, a declarat stare de alertă sanitară, deși situația era creată chiar de doamna Armand, care nu plătea facturile la Romprest”, a făcut Bogdan Chirieac o observație. 

„Amintiți-vă că și domnul Chiliman a scos Rosal ca să bage Romprest și Sectorul 4 a scos Rebu, care acum e în Sectorul 1. Ca să vină Romprest, care nu avea nici măcar angajați la momentul acela, a fost scoasă firma domnului Prigoană. Prigoană era în Sectorul 1, avea mașini, avea tot ce îi trebuie, Romprest când a preluat Sectorul 1 nu avea angajați, nu avea nimic, e o metodă prin care fiecare primar când vine scoate firmele de gunoi. Rebu, firma cu care s-a semnat de către doamna Clotilde la Sectorul 1 este o firmă scoasă în șuturi din Sectorul 4, unde a făcut aceleași nenorociri pe care noi azi le imputăm Romprest. Firmele de gunoi cam asta fac”, a explicat Constantin. 

Brai Cata e altceva

„Stați puțin, cum adică a semnat cu Rebu?”, a întrebat Chirieac. 

„Păi, stați puțin, că asta vreau să vă zic. Brai Cata nu este pe starea de alertă, Brai Cata este cu totul altceva”, a spus Constantin. 

„Dar e contract direct”, a obiectat Chirieac. 

”Da, dar este altceva! Deci, Brai Cata este sub 15.000 sau cât este ca să poți să dai încredințare directă. Deci, astăzi a stabilit prefectul Capitalei stare de alertă pe la ora 2. La ora 5:41 se urcă pe SEAP această solicitare din partea Sectorului 1 de către ADP, adică administrația domeniului public, pentru o firmă care să colecteze aceste deșeuri care se află pe spațiile verzi, nu la nivel stradal, nu în coșurile de gunoi stradale, scrie foarte clar în contract. La 5:43 intră frumos Brai Cata, Primăria acceptă, a fost o chestiune de 2-3 minute, la 5:44. În trei minute s-a dat acest contract care este până în 15.000 de euro, deci nu este atât de mare și de asta a părut interesant. La 12 noaptea doamna Armand filmează pe stradă cum Brai Cata ridică din tomberoane, mă rog, a fost o acțiune de imagine”, a relatat Ioana Constantin, care a subliniat că live-ul a fost unul doar pentru Facebook, lămurind clar că Brai Cata a fost contractată pentru spațiile verzi. 

Vezi mai mult în video: 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy