Constantin, nou atac: Tăriceanu își șantajează colegii

Fostul copreşedinte ALDE Daniel Constantin susţine că liderul acestui partid, Călin Popescu-Tăriceanu, "a rămas captiv unui stil arhaic de a face politică" și că își șantajează colegii de partid.

"Între mine şi domnul Tăriceanu, între mine şi o parte dintre cei care au fost numiţi sâmbătă în conducerea ALDE, este o diferenţă fundamentală de gândire şi de abordare politică. Mă delimitez în mod categoric de acţiunile iniţiate de Tăriceanu, de felul în care acesta înţelege politica în anul 2017. Din păcate, Tăriceanu a rămas captiv unui stil arhaic de a face politică. Crede că la 27 de ani după revoluţie poate să se comporte aşa cum o făcea în anii 1990. Inclusiv prin acţiunea de excludere a mea, Tăriceanu îşi şantajează colegii de partid pe care îi îndeamnă să renunţe la acţiunile din justiţie, iar abuzul comis să fie certificat", a scris Daniel Constantin joi, pe Facebook. 

În opinia sa, Congresul ALDE a fost "nestatutar şi imoral", iar Tăriceanu a luat decizii care "periclitează viitorul partidului". 

Constantin precizează că va merge în continuare în instanţă, deoarece la data la care s-au luat măsurile împotriva sa, conducerea partidului nu era validată în mod oficial la tribunal. 

"Eu nu accept politica pumnului în gură! Spre deosebire de el, eu nu mint şi nu comit abuzuri. Întotdeauna când am intrat în casa cuiva mi-am arătat respectul faţă de cei pe care i-am găsit acolo. Spre deosebire de mine, Tăriceanu înţelege respectul prin prisma abuzului pe care este obişnuit să îl comită. Mă voi lupta în continuare pentru dreptate şi pentru a arăta derapajele care au condus la aceste evenimente. Sunt proceduri în instanţă pe care le voi susţine în continuare alături de cei care sunt alături de mine. În perioada următoare voi decide împreună cu ei calea pe care vom merge. Eu nu voi accepta niciodată să fac o politică prăfuită de trecutul şi de prezentul lui Tăriceanu sau altor lideri care înţeleg că în 2017 partidele mai pot fi conduse prin cenzură!", a afirmat Daniel Constantin.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel