CONGRESUL PNL a început: Blaga, MRU sau Predoiu, printre invitați

Congresul PNL, care va decide noua conducere a partidului, a început, sâmbătă, în jurul orei 10:00, în prezenţa a circa 1.500 de delegaţi şi a invitaţilor din partea PDL şi ai Forţei Civice.

Lucrările din a doua zi a Congresului PNL au fost deschise prin intonarea Imnului Naţional.

Liberalii îşi vor alege în congresul PNL preşedintele partidului, dintre Klaus Iohannis şi Ioan Ghișe, dar şi 31 de vicepreşedinţi dintre cei 56 de candidați care s-au înscris în cursă.

La congres au venit invitaţi din partea societăţii civile, a sindicatelor şi patronatelor, precum şi reprezentanţi ai ambasadelor.

De asemenea, la congres au ajuns liderii PDL, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Gheorghe Flutur, Gheorghe Falcă, George Scripcaru şi Anca Boagiu, dar şi preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, scrie Mediafax.

În cadrul congresului, pe lângă alegerea noii conduceri a PNL, vor fi adoptate trei rezoluţii propuse de actualul preşedinte interimar al PNL, Klaus Iohannis, pentru fuziunea cu PDL, asocierea la PPE, dar şi desemnarea candidatului din partea liberalilor la alegerile prezidenţiale.

Vezi și: CONGRESUL PNL a început. Care vor fi primele măsuri adoptate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel