CONGRES PSD, 10 martie 2018. Pieleanu: Dragnea nu va mai avea nicio scuză!

Sociologul Marius Pieleanu a vorbit despre CONGRESUL PSD din 10 martie 2018. 

”Nu este în pericol scaunul lui Liviu Dragnea. Din contră, mi se pare că-n urma Congresului PSD de sâmbătă, Liviu Dragnea va avea într-adevăr toate pârghiile din partid și Executiv pentru a putea realiza, în sfârșit, ce și-a propus în campania electorală, în programul său de guvernare, votat de foarte mulți cetățeni.” a subliniat Marius Pieleanu, la Antena 3. 

Sociologul a precizat: ”Congresul este necesar, dar nu neapărat pentru confirmarea liderului, pentru că liderul nu a fost ales de Congres, ci de totalitatea membrilor cu drept de vot, adică a celor cotizanți, ai social-democrației românești. Numai aceia îl pot înlătura, dacă se pune problema, pe Liviu Dragnea.”

După CONGRES, Dragnea nicio scuză

”În schimb, Congresul poate să ofere o nouă echipă de BPN, pe care și-o dorește Liviu Dragnea, chiar dacă sunt, în anumite zone, mai mulți concurenți pe un loc. Poate să ofere un element în plus de imagine pozitivă, de încredere, prin votul pe care Congresul îl va da dlui Dragnea, pentru că va solicita și un vot de încredere.  Ceea ce este cel mai important, zic eu, după Congresul de sâmbătă, președintele partidului nu va mai avea niciun fel de scuză în privința unui posibil eșec al programului de guvernare, adică școli, spitale, autostrăzi.” a conchis Marius Pieleanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel