Codrin Ștefănescu, apel la unitate în PSD: "Altfel, riscăm să ne facem țăndări"

După ce mai mulți social-democrați au contestat conducerea partidului, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, face un apel la unitate, atrăgând atenția că "altfel, riscăm să ne facem țăndări"

Iată declarația de presă făcută, marți, de Codrin Ștefănescu:

"Observ cu surprindere că după eșecul de la prezidențiale, în PSD plouă cu 'scrisori deschise', cu acuze, mai mult sau mai puțin fondate, și cu declarații publice, unele cel puțin bizare.

Vreau să le reamintesc colegilor mei din partid că din acest eșec ar trebui în primul rând să tragem unele învățăminte și să înțelegem ce trebuie îndreptat pentru viitor. În al doilea rând, ar trebui să realizăm că sutele de mii de membri de partid și milioanele de simpatizanți PSD, care de altfel ne-au și votat cu maximă încredere, așteaptă de la noi, în aceste zile, să fim uniți și nicidecum să dăm dovadă de slăbiciune.

Vezi și: Se pregătesc excluderi din PSD! Dragnea, mesaj pentru Șova, Vanghelie și Negoiță: "Vor avea o surpriză"

Eu nu cer nimănui să plece din partid, nu voi cere niciodată 'capetele' colegilor mei și cred cu tărie că fiecare trebuie să rămână pe loc.

E timpul să le arătăm celor care cred în noi că nu am devenit nici lași peste noapte după o bătălie pierdută, nici bezmetici în căutarea milosteniei în brațele adversarilor politici.

Pentru că nu Iohannis si ACL-ul au învins, ci o majoritate a românilor care au ieșit la vot a hotărât cum trebuie să fie.

Trebuie să respectăm această decizie, dar totodată e obligatoriu să ne respectăm colegii de partid: liderii la nivel central și local, aleșii locali, parlamentarii, militanții PSD; în general, trebuie să-i respectăm pe toți cei care, în ultimii ani, s-au bătut cu maxim curaj împotriva regimului Băsescu și trebuie să respectăm votul acestora din 2012. 

Altfel, riscăm să ne facem țăndări, spre satisfacția adversarilor care abia așteaptă să pună din nou mâna pe putere în România. Așa cum de altfel au și declarat chiar astăzi".

Citește și: Dan Șova îi cere "un pas în spate" lui Liviu Dragnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel